Почивки

ПОЧИВКИ В СИЦИЛИЯ 2020 С ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ ОТ ВАРНА
Маршрут:
СИЦИЛИЯ

Дати:
25.04.2020,

Продължителност: 8 дни / 7 нощувки

Транспорт: Самолет

Цена от: 1030 лв.

 

Програма
ПОЧИВКИ В СИЦИЛИЯ 2020 - ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ ОТ ВАРНА

ВИЖТЕ НАЙ-ДОЛУ ХОТЕЛИТЕ ПО ПРОГРАМАТА!

Основни детайли по офертата
  • Ниски цени за резервации до 30.11.2019 г.
  • Чартърни полети от Варна: 25.04.2020г.
  • Разнообразни екскурзии на български език
  • Представител на туроператора с български език за целия престой

Почивки в Сицилия 2020 г., с полет от Варна, ранни записвания до 30.11.2019 г
Програма Хотел Цени в лева от Коментар
Почивки в Сицилия Athena Resort Village 4* до Рагуза 1030 Парк-комплекс, който можем да наречем райска градина, заради невероятната, отлично поддържана зеленина и с един от най-добрите плажове в Сицилия.Страхотна храна с местно произведени продукти.
Почивки в Сицилия Santa Lucia 4*, Superior - https://www.hotel-costaverde.it/ 1040 Уникално местоположение – в Чефалу, на плажа, реновиран изцяло и от 2019 вече 4*, Santa Lucia 4* superior е идеалният избор за всички, които обичат вечерните разходки сред местни и туристи.
Почивки в Сицилия Costa Verde 4* Superior, Чефалу 1040 Аква-парк, закуска и вечеря на блок-маса с включени вино и вода, разкошен пясъчен плаж, на 5 минути от романтичното градче Чефалу определят Costa Verde 4* superior , като идеалният избор за почивка в Сицилия
Почивки в Сицилия Antares 4*, Premium - https://www.hotelantaresletojanni.it/en/gallery/photogallery 1160 Antares 4* premium Ви дава вдъхновяваща гледка към залива на Джиардини Наксос. А ТАОРМИНА – бароковото бижу, най-красивата и романтична дестинация в Италия се достига само за няколко минути. Безплатни чадъри и шезлонги на плажа, Включено вино и вода с вечерята
Почивки в Сицилия Acacia Resort 4* LUX 1500 Acacia Resort & SPA е луксозен хотел 4*, с инфраструктура, качество на услугите, обзавеждането и храната, като за 5*.

В туристическите пътеводители Сицилия е просто един от островите на Италия във водите на Средиземно море. Но за ценителите на пътешествията това съвсем не е достатъчно. Сицилия е земя на едни от най-красивите плажове в Европа, на едни от най-хубавите вина, произвеждани по дълголетна традиция, на история и легенди, съхранени през вековете, на романтика, която събира сърцата на влюбените, на гостоприемство, което ще запомните и с доброжелателната усмивка на сицилианците.Предлагаме ви едноседмична почивка на този слънчев остров.


ВИЖТЕ ПО-ДОЛУ ХОТЕЛИТЕ ПО ПРОГРАМАТА!

Допълнителна информация
ОФЕРТА № 111 - 4386


Хотели по програмата
 
Полезни връзки