Екскурзии от Варна

НОВА ГОДИНА В РОМАНТИЧНИЯТ ПАРИЖ С ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ ОТ ВАРНА
Маршрут:
Варна - Париж - Варна

Дати:
29.12.2019,

Продължителност: 5 дни / 4 нощувки

Транспорт: Самолет

Цена от: 976 лв.

 

Програма
НОВА ГОДИНА В РОМАНТИЧНИЯТ ПАРИЖ
  • Вече с директни полети от Варна

 • Посрещнете Нова Година в най-романтичният град на света!

29 декември- 2 януари 2020

Париж се смята за един от най-романтичните градове в света. Красиви булеварди, внушителни исторически и културни паметници, велики произведения на изкуството и магически светлини. По време на Новогодишните празници, градът е особено красив и предлага уникални начини да прекарате един незабравим празник. Насладете се на невероятния вкус на френската кухня, сирената, шоколада, виното и светлините на града.

Индивидуална програма

 • Промо цени за ранни записвания до изчерпване на местата по промоционалната оферта.
  • 3* централен от 499 евро/ 976 лева
  • 4* централен от 599 евро/1172 лева


ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА

1 ден, 29.12.2019 Варна- Париж

Сутрешен полет Варна-Бове/Париж 06:20 – 08:45. Трансфер от летище Бове до Париж. Стандартно настаняване в хотела е след 14.00 ч.

Възможност с/у допълнително заплащане за Панорамна обиколка на Париж с автобуси hop-on hop-off билет, валиден за 1 ден- 35 евро, билет, валиден 2 дни 40 евро

Независимо дали ще вземете едно или двудневен билет, благодарение на този тур ще можете да се ориентирате в Париж и да се запознаете с основните забележителности. Можете да слизате и се качвате по желание в рамките на валидността на билета. Нощувка.


2 ден, 30.12.2019 - Париж

Закуска и свободно време за разходка.

В свободното време предлагаме различни възможности според интересите и желанията.

Базиликата Сакре Кьор и „Монмартр” -площада на художниците, Гранд Опера, “Плас Вандом”, “Плас Конкорд”, Шан-з-Елизе, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала Монпарнас, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина).

На остров Сите - катедралата Нотр-Дам-дьо-Пари, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле” и острова Сен Луи. Нотр Дам- Катедралата е издигната в чест на Дева Мария, а името й е популярно римокатолическо наименование на Пресвета Богородица. Това име Нотр Дам носи вече близо 900 години. Цели двеста години продължава изграждането на великолепната Нотр Дам , а то коства труда на няколко поколения архитекти и работници. Окончателно завършена през 1345 година, Нотр Дам се превръща в едно от най-великите постижения на готическата архитектура. Нощувка.


3 ден, 31.12.2019 – Париж или Версай

Закуска и свободно време за разглеждане на града.

Самостоятелно посещене на Лувъра /вход от 15.00 EUR/Този музей на изящните изкуства е най-големият на територията на страната, а също така един от най-посещаваните в цял свят. Красивата и грандиозна постройка на музея заема около километър площ в централната част на френската столица, между десния бряг на река Сена и улица Риволи. В далечната 1190г. Лувърът е бил кралски дворец на Филип II, който за времето си е нямал равен по размери и красота в цял свят. Така днес на обща площ от около 60 600 кв. м в Лувъра са изложени невероятно ценни екземпляри и цялостни колекции на изящното изкуство-около 750 000 картини, почти 35 000 предмети от праисторическата ера до 19 век.

Следобед възможност за организирано посещение на Версай – 75 евро на човек – транспорт , вход. /14.00-19.00/ Полудневна екскурзия до Версай с гид на английски Цената включва транспорт до Версай, гид на английски език, резервация и входен билет

Версай е построен в зенита на величието на френската монархия – вековен разцвет, продължил от 1682 г., когато Луи ХІV и кралица Мария Антоанета били уведомени, че идват революционни тълпи. През 1662 г. върху мястото на старата ловна хижа на баща си Луи ХІV започва изграждането на новото седалище на правителството на Франция. Неговата най-запомняща се зала е монтираната 73-метрова Огледална зала , чиято стена към парка е прорязана от седемнайсет големи сводести прозореца, а отсрещната стена се състои от 357 блестящи огледала, които са били свидетели на много важни събития - сватбата на Луи ХІV и Мария Антоанета, както и подписването на Версайския договор през 1919 год.

Възможност за Новогодишна вечеря в местен ресторант. Нощувка.


4 ден 01.01.2020 Париж

Закуска. Свободно време за разходка в Париж. Свободно време да се разходите в градините Люксембург.


5 ден, 02.01.2020 Париж – Варна

Ранен трансфер от хотела до летище Бове. Полет в 9:15, каца в 13:30.

 • Програмата е примерна, всички цени на допълнителните екскурзии се препотвърждават.
 • Цените на входовете за музеите са само за ориентир-възможни са промени.


Допълнителни възможности*:

 • Разходка с корабче по Сена- от 15 евро.

 • Посещение на Айфеловата кула и качване с лифт до трето ниво- билет от 25 евро/поради големите опашки препоръчваме предварителна резервация закупуване на билета в България/

 • Всички цени на входове са само за ориентир и могат да претърпят промени.

Ако решите да усетите духа на Парижките кабарета препоръчваме предварителна резервация и предплащане в България.

MOULIN ROUGE: www.moulin-rouge.com

LIDO: www.lido.fr
Цена за ранни записвания до изчерпване на местата по промоционалната оферта.
 • На човек в двойна стая на база нощувка със закуска с полет от Варна
Хотел - настаняване в стандартни стаи, Нощувка със закуска На човек в стандартна двойна стая
Хотел 3* централен Ibis Paris Alesia Montparnasse или подобен €499 / 976 лв.
Хотел 4* централен Mercure Paris Alesia или подобен €599 / 1172 лв.


Цената включва:
 • Самолетен билет Варна – Бове/Париж – Варна с лет. такси ;
 • 4 нощувки на база нощувка със закуска в избрания хотел ;
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;
 • трансфери летище – хотел – летище/при мин 6 души/;


Цената НЕ включва:
 • Чекиран багаж 10/20/30 кг-доплащанията се уточняват към момента на резервацията
 • Втори ръчен багаж от 10кг, с размери 55х40х23см;
  • Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и не гарантираме за определени такива. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате съседни седалки в полета.
 • Екскурзии по желание
 • доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.


Примерни хотели:
 • 3* Ibis Paris Alesia Montparnasse-https://www.accorhotels.com/gb/hotel-0959-ibis-paris-alesia-montparnasse-14th/index.shtml
 • 4* Mercure Paris Alesia или подобен- https://www.accorhotels.com/gb/hotel-9734-mercure-paris-alesia-hotel/index.shtml#origin=mercure


Полети:
 • Варна-Париж/Бове 6.20-8.45
 • Париж/Бове-Варна 9.15-13.30


Необходими документи:
 • лична карта или задграничен паспорт
 • За деца до 18 г., придружавани от близък или само от един родител се изисква нотариално заверено пълномощно от родителите или непътуващия родител (+копие от пълномощното) за пътуване на детето в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него

Условия за записване: 50% депозит пи резервация

Пълно плащане- до 45 дни преди тръгването

Резервации: Записването за пътуване става в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт/лична карта (моля посочвайте типа документ), изписани на латиница, ЕГН и No и валидност на паспорт/лична карта) .

Цената на пакета се препотвърждава със самолетната и хотелска резервация.

Форсмажор: TO не носи отговорност за промени в пътуването поради форсмажорни обстоятелства или по вина на превозвача.

Допълнителна информация
 • Астеа Тур предлага на своите клиенти и сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т. 14 от ЗТ за покриване на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Застраховката се сключва в срок до 5 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни. Застрахователната премия (цената на застраховката) зависи от застрахователната сума и дните от датата на сключване до края на пътуването. Застрахователната сума е в лева и се определя в зависимост от размера на цената за индивидуалното или групово пътуване, самолетните билети или хотелската резервация. При отказ на екскурзията от туроператора поради несъбран необходим минимален брой туристи за пътуването заплатената премия по тази застраховка не се възстановява.

 • Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на АСТЕА ТУР !

ОФЕРТА № 122 - 32518