Екскурзии от Варна

МНОГОЛИКАТА ХОЛАНДИЯ - ОТ АМСТЕРДАМ ДО ХАГА ОТ ВАРНА
Маршрут:
Варна - Айндховен - Амстердам- Маастрихт - Дортмунт - Варна

Дати:
22.09.2019,

Продължителност: 5 дни / 4 нощувки

Транспорт: Самолет

Цена от: 599 €

 

Програма
МНОГОЛИКАТА ХОЛАНДИЯ - ОТ АМСТЕРДАМ ДО ХАГА

22 – 26 септември 2019

ПРОМО ЦЕНИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ!

Холандия е относително малка по територия и всички големи градове са само на няколко часа шофиране един от друг. Във всеки един сезон, в Холандия се организират много събития, фестивали, пазари, изложби и мероприятия. Есента е чудно време да се насладите на страната. Традиция с иновации се преплитат в едно: художествените шедьоври, вятърните мелници, лалета и кафенета със свещи, съжителстват с новаторска архитектура, авангарден дизайн и феноменален нощен живот. Амстердам е задължителна част от плана на всеки турист. Но като всяка столица, истинският дух на Холандия не може да бъде усетен само там... Трябва да излезете от големия град и да посетите и по-малките градчета.


Предварителна програма

Ден 1 - 22.09 – Варна – Айндховен-Амстердам

Кацане на Летище Айндховен – трансфер до Амстердам /около 80мин./. Късен следобед пристигане в хотела. Настаняване. Нощувка.


Ден 2 - 23.09 – Амстердам –пешеходен тур на столицата

Закуска. Придвижване с обществен транспорт до центъра, откъдето се стартира пешеходния тур Амстердам/продължителност около 3 часа/: обхващаща най-важните забележителности на Амстердам: Централна гара, Старата църква (Квартала на червените фенери), Китайският квартал (Най-големият будистки храм в Европа), Новият пазар (Единствената запазена порта от Средновековието), Къщата на Рембранд (Бившият еврейски квартал), Общината, Синият мост над река Амстел, Площад Рембранд (Най-известната картина на Рембранд, направена със скулптури в човешки размер), Плаващият пазар за цветя (Най-големият в Холандия), Средновековното дворче "Бехайнхоф", Галерията на историческия музей, Площада „ Дам“ (Двореца Дам, Националният паметник). Следобед – свободно време из града.

Днешният следобед е посветен на Амстердам - едно прекрасно място за разходки, отдих в зелените паркове и шопинг. Заради 160-те си канала и над 1000 моста градът понякога е наричан Северната Венеция. Архитектурата на града може да бъде разгледана най-добре с корабче по каналите. Може да посетите Националния музей /Rijksmuseum/, който притежава една от най-уникалните художествени колекции в целия свят. Или Музеят на Ван Гог, където се намира най-голямата художествена колекция в света от Винсент Ван Гог, както и много творби на други импресионисти като Моне и Гоген. Площадът Дам (de Dam) е един от най – старите и важни места в града. Разположен е в историческата част на Амстердам. В миналото е бил използван като градски централен пазар.. На площада се намират кралския дворец, новата готическа църква от XV век, а също и восъчният музей Мадам Тюсо. Нощувка.


Ден 3 - 24.09 – Амстердам – Хага – Делфт – Ротердам - Амстердам

Закуска. Целодневна екскурзия до Хага, Делфт и Ротердам с екскурзовод на български език и обществен транспорт.

Хага – Политическият и административен център на Кралство Нидерландия. Емблемата на града е Биненхоф – „Сърцето на холандската политика“. Интересно е да се разходиш така близо до сградите, в които всеки ден се взимат важни решения за настоящето и бъдещето на страната – Парламента, Министерски съвет, Кабинета на краля, Сметната палата, Държавен съвет, Висшият върховен съд.

Делфт – „Чарът на Средновековието и Ренесанса“ – градът на сино-белия порцелан, родното място на Йоханес Фермер – един от най-известните холандски художници от 17 век, град на техниката и мястото, където членовете на холандското кралско семейство намират вечен покой.

Ротердам – Градът на архитектурата. Освен, че е известен с най-голямото пристанища в Европа, Ротердам е известен и със забележителните си архитектурни стилове – красиво съчетание между старото и новото. Привечер прибиране в Амстердам, нощувка.


Ден 4 -25.09 - Амстердам и Зансе Сханс.

Закуска. Свободен ден или по желание - полудневна екскурзия с екскурзовод на български език с влак до автентичния музей на открито „ Зансе Сханс“. Пътува се с обществен транспорт (около 20 минути). Това е мястото в Холандия, което многообразно показва холандския начин на живот през 17-18 век. Тук може да наблюдавате как се прави типичното холандско сабо – дървените обувки, които в миналото са се носели от холандците, работещи предимно на полето. Днес - един от символите на Холандия. Ще наблюдавате и как се прави прочутият вкусен холандски кашкавал, и разбира се - ще видите много от известните мелници. Разходката из музея на открито включва посещение на мелница за производство на подправкии горчица, ателие за производство на типични холандски обувки (кломпен), мандра с магазин за кашкавал. Входът за всяка от мелниците е 4 евро. Ранен следобед - отпътуване обратно за Амстердам. Свободно време. Нощувка.


Ден 5- 26.09 Амстердам – трансфер за Летище Айндховен. Полет за Варна

Закуска. Около 10.00ч напускане на хотела и трансфер до Летище Айндховен. Полет за Варна в 13:55ч. Кацане в 17.50ч.
ПРОМО ЦЕНА ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ от 599 евро / 1172 лeвaПакетната цена/на човек в двойна стая включва:
 • самолетен билет на авиокомпания Уиз Ер - Варна - Айндховен - Варна с летищни такси и един салонен багаж, с размери 40 x 30 х 20см;
 • 4 нощувки със закуски в Амстердам в хотел кат.3* с централно разположение;
 • медицинска застраховка „асистанс“ до 10 000 евро;
 • трансфер летище Айндховен – хотел – летище Айндховен;
 • водач от фирмата организатор при мин 20 души;


Цената не включва:
 • Багаж за чекиране срещу доплащане /по желание в зависимост от теглото - 10 / 20 / 32 кг – цените са различни, препотвърждават се с резервацията/ ;
 • Екскурзии по желание с лицензиран гид на български език;
 • Градска туристическа такса от € 2,00-4,00 на човек/ден;
 • Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.;
 • Входни такси за забележителности и музеи;
 • Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и не гарантираме за определени места. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате опр. седалки в полета;
 • Допълнително се заплаща и приоритетно качване на борда, което позволява втори ръчен багаж до 10кг с р/ри 55х40х23см.


Допълнителните екскурзии:
 • Пешеходна обиколка на Амстердам с бълг екскурзовод - € 20/39,-лв.;
 • Дневна екскурзия до Зансе Сханс с екскурзовод на български език – € 35,00/69 лв. с включени билети за транспорт;
 • Целодневна екскурзия до Хага – Делфт – Ротердам с обществен транспорт и екскурзовод на български език – € 79,00/155 лева.
  • Цените на екскурзиите са валидни при мин 15 души и подлежат на препотвърждение.


Полетно разписание: Варна – Айндховен - Варна
 • 22 септември VAR EIN 11:25 13:35
 • 26 септември EIN VAR 13:55 17:50


Информация за хотелите:

3* широк център Hotel Kings Court- https://www.hotelkingscourt.nl/en/index.html или подобен
Хотелът е с много добро разположение в района Amsterdam New West с чудесни транспортни връзки до центъра /само на 15мин. с градския транспорт/.

Минимален брой участници за провеждане на екскурзията: 20 души.

Условия за записване и начин на плащане:
 • Депозит 50% от стойността на пакета.
 • Доплащане до 45 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи за записване: валидна лична карта/паспорт.

Цената е валидна за ранни записвания до изчерпване на местата и се препотвърждава при конкретната резервация.

Рекламации: Рекламации относно организацията и провеждането на пътуванията се представят в писмен вид в срок до 14 дни след края на пътуването.

Форсмажор: TO не носи отговорност за промени в пътуването поради форсмажорни обстоятелства или по вина на превозвача.

Допълнителна информация
 • Астеа Тур предлага на своите клиенти и сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т. 14 от ЗТ за покриване на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Застраховката се сключва в срок до 5 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни. Застрахователната премия (цената на застраховката) зависи от застрахователната сума и дните от датата на сключване до края на пътуването. Застрахователната сума е в лева и се определя в зависимост от размера на цената за индивидуалното или групово пътуване, самолетните билети или хотелската резервация. При отказ на екскурзията от туроператора поради несъбран необходим минимален брой туристи за пътуването заплатената премия по тази застраховка не се възстановява.

 • Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на АСТЕА ТУР !

ОФЕРТА № 122 - 8261


 
Полезни връзки