Екскурзии от Варна

ПЪРВА ПРОЛЕТ В АМСТЕРДАМ И ГРАДИНИТЕ НА КОЙКЕНХОФ
Маршрут:
Варна - Айндховен – Варна

Продължителност: 4 дни / 3 нощувки

Транспорт: Самолет

Цена от: 499 €

 

Програма
ПЪРВА ПРОЛЕТ В АМСТЕРДАМ И ГРАДИНИТЕ НА КОЙКЕНХОФ С ПОЛЕТ ОТ ВАРНА

ПРОМО ЦЕНИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ! - Валидни до изчерпване на местата!

Хотел Белфорт 3* https://www.hotelkingscourt.nl/en/index.html
 • широк център от 499 евро/976 лв.


Предварителна туристическа програма:

1 ден/ 21.03.2019- Варна- Айндховен-Амстердам

Отпътуване от летище Варна в 11.45ч с авиокомпания „Уиз еър“;кацане в Айндховен в 13.55ч.

Трансфер летище-хотел. Настаняване.

Около 17.00ч - Пешеходна обиколка на Амстердам /продължителност на пешеходния тур около 3 часа/ Класическа обиколка на Амстердам, обхващаща най-важните забележителности на Амстердам: Централна гара, Старата църква (Квартала на червените фенери), Китайският квартал (Най-големият будистки храм в Европа), Новият пазар (Единствената запазена порта от Средновековието), Къщата на Рембранд (Бившият еврейски квартал), Общината, Синият мост над река Амстел, Площад Рембранд (Най-известната картина на Рембранд, направена със скулптури в човешки размер), Плаващият пазар за цветя (Най-големият в Холандия), Средновековното дворче "Бехайнхоф", Галерията на историческия музей, Площада „ Дам“ (Двореца Дам, Националният паметник).

Свободно време за вечеря. Нощувка в избрания хотел.


2 ден/ 22.03.2019 - Амстердам и градините Койкенхоф

Закуска. По желание - Полудневна екскурзия - с екскурзовод на български език до Койкенхоф - най-красивият пролетен парк в Холандия, който ще ви дари с незабравима разходка из обширните градини от уханни цветя. Посещението на парка се провежда със специален обществен транспорт, който пътува от Амстердам до летище Схипхол, а оттам с друг автобус до самия парк. По пътя се наблюдават удивителни цветни лехи от лалета, зюмбюли и нарциси. Продължителност на екскурзията около 6 часа.

Койкенхоф -най-мащабната цветна градина в света. Разположен между Амстердам и Хага, този парк отваря врати всяка пролет за период от около два месеца /средата на март – средата на май/, когато цъфтят множество нарциси, минзухари, зюмбюли, кукувиче грозде и разбира се – лалета! Всяка година 7 милиона грудки се засаждат на ръка, от които 4,5 млн. лалета в над 100 разновидности.В парка има и орхидеи, рози, лилии, гербери, хризантеми, люляк, азалии и над 250 000 растителни видове. Паркът се състои от най-разнообразни видове градини и градински стилове – английска градина, японска градина, натурална градина, историческа градина и т.н.

Следобед връщане към хотела - свободно време за разходка из Амстердам. Каналите на града са място, което не трябва да пропускате. Който желае, може да си избере от предлаганите разходки с корабче по река Амстел ... /приблизителна цена около 15-20,-евро/.


3 ден /23.03.2019 - Амстердам и Зансе Сханс.

Закуска. Свободен ден или по желание - полудневна екскурзия с екскурзовод на български език с влак до автентичния музей на открито „ Зансе Сханс“. Пътува се с обществен транспорт (около 20 минути). Това е мястото в Холандия, което многообразно показва холандския начин на живот през 17-18 век. Тук може да наблюдавате как се прави типичното холандско сабо – дървените обувки, които в миналото са се носели от холандците, работещи предимно на полето. Днес те са един от символите на Холандия. Ще наблюдавате и как се прави прочутият вкусен холандски кашкавал, и разбира се - ще видите много от известните мелници. Разходката из музея на открито включва посещение на мелница за производство на подправкии горчица, ателие за производство на типични холандски обувки (кломпен), мандра с магазин за кашкавал. Входът за всяка от мелниците е 4 евро. Отпътуване обратно заАмстердам.


4 ден/ 24.03.2019 - Амстердам-Айдховен-Варна. Закуска. Към обяд трансфер хотел – летище Айндховен . Полет от Летище Айндховен за Варна в 14.25ч -18.20ч.

 • Заб.: Програмата е предварителна и може да претърпи промени в поредността на дните.
Хотел Белфорт 3* https://www.hotelkingscourt.nl/en/index.html
 • широк център от 499 евро/976 лв.

ПРОМО ЦЕНИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ! - Валидни до изчерпване на местата!

На човек/ на база нощувка със закуска, с полет от Варна
Хотел Цена на човек в двойна Трети човек в тройна стая
икономична от 499 евро/ 976 лева 489 евро/ 956 лева
стандартна от 529 евро/1035 лева

 • Хотел кат. 3*Belfort- https://belforthotel.nl/ или подобен


Пакетната цена е на човек в съответната стая и включва:
 • самолетен билет на авиокомпания Уиз Ер Варна - Айндховен –Варна с летищни такси и един ръчен багаж с размери 40 x 30 x 18 см;
 • 3 нощувки със закуски в хотел кат.3* според избора;
 • медицинска застраховка „асистанс“ до 10 000 евро;
 • трансфер летище Айндховен – хотел - летище Айндховен;
 • водач от Агенцията от Варна, при мин.група от 15 души;


Цената не включва:
 • Багаж за чекиране срещу доплащане /заплаща се по желание в зависимост от теглото - 10 / 20 / 32 кг;
 • Екскурзии по желание с лицензиран гид на български език;
 • Градска туристическа такса от € 2,00-4,00 на човек/ден;
 • Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.;
 • Входни такси за забележителности и музеи;
  • Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и не гарантираме за определени места. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате съседни седалки в полета;
  • Допълнително се заплаща и приоритетно качване на борда, което позволява малка ръчна чанта и ръчен багаж до 10кг с р/ри 55х40х23см.


Допълнителните екскурзии:
 • Полудневна екскурзия до Койкенхоф с екскурзовод на български език – € 65,00 с включени билети за транспорт и входна такса;
 • Дневна екскурзия до Зансе Сханс с екскурзовод на български език – € 33,00 с включени билети за транспорт;
 • Пешеходна обиколка на Амстердам с бълг екскурзовод- € 20
  • Цените за екскурзиите са валидни при мин 15 души.
  • Цените на допълнителните екскурзии подлежат на препотвърждение /формирани са на база цени 2018г; възможни са промени - окончателни цени през 2019г./


Полетно разписание: Варна–Айндховен-Варна
 • четвъртък 21 март 2019 11:45 13:55
 • неделя 24 март 2019 14:25 18:20


Приблизителни входни такси за музеи и мероприятия:
 • Корабче по каналите на Амстeрдам – 15-20 евро
 • Музеят на Мадам Тюсо – 20 евро
 • Музеят на Ван Гог – от 20 евро/ препоръчва се предварително закупуване на билетите/
 • Национален музей (Rijksmuseum) – от 18 еврo;
 • Музей на бирата Хайнекен – от 18 евро;

Офертата е валидна за група от мин 15 души!

Условия за записване и начин на плащане:
 • Депозит 50% от стойността на пакета.
 • Доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи за записване:
 • валидна лична карта/паспорт. За деца, ненавършили 18год., пътуващи с единият родител се изисква нотариално-заверено пълномощно.

Цената е валидна за ранни записвания до изчерпване на местата и се препотвърждава при конкретната резервация.

Рекламации: Рекламации относно организацията и провеждането на пътуванията се представят в писмен вид, в срок до 7 дни след края на пътуването.

Форсмажор: TO не носи отговорност за промени в пътуването поради форсмажорни обстоятелства или по вина на превозвача.

Допълнителна информация
Астеа Тур предлага на своите клиенти и сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т. 14 от ЗТ за покриване на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Застраховката се сключва в срок до 5 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни. Застрахователната премия (цената на застраховката) зависи от застрахователната сума и дните от датата на сключване до края на пътуването. Застрахователната сума е в лева и се определя в зависимост от размера на цената за индивидуалното или групово пътуване, самолетните билети или хотелската резервация. При отказ на екскурзията от туроператора поради несъбран необходим минимален брой туристи за пътуването заплатената премия по тази застраховка не се възстановява.

 • Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Информацията съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите в нашите офиса на АСТЕА ТУР !

ОФЕРТА № 122 - 29712


 
Полезни връзки