За нас

Туристическа агенция „Астеа Тур“ е лицензиран туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01-6767 издадено от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма на Р.България въз основа на чл.18. ал.5 и 9 от Закона за туризма.

Основахме агенцията с много смелост и ентусиазъм, водени от вярата във възможностите ни, защото е лесно да копираш добрите идеи, но креативният талант е уникален. Нашият офис Ви предлага широка гама от услуги, проявявайки особена бързина и гарантирано качество. С професионализма и индивидуалното отношение към всеки клиент ние печелим доверието, приятелството и постоянството му.

Основната цел на фирмата ни, е ефективно да посредничим между крайните клиенти (ползващи туристически продукти и услуги) и доставчиците на такива продукти и услуги (български и чуждестранни туроператори, авиокомпании, хотели и др.). За да бъде постигната тази цел ние разработваме, поддържаме и селектираме най-доброто за пътуване в чужбина на водещи туроператори и авиопревозвачи, с които имаме сключени договори. Отделният потребител може да резервира всичко което му е необходимо за пътуването от дома си или работното място, като получава бърза и подробна оферта с цени, снимков материал и описание, а плащането може да стане по желан от Вас начин. Не е нужно да събирате каталози или брошури – тази информация ще Ви бъде подсигурена от нас.

Екипът ни е изграден от млади и амбициозни хора с необходимата префесионална квалификация и опит в областта на турзима. При нас ще получите професионално отношение, индивидуален подход, грижа и внимание, коректно и съпричастно отношение към поетите ангажименти, за да направим вашето пътуване незабравимо и неповторимо.

Опитът ни показва, че клиенти ползвали веднъж услугите ни отново се обръщат към нас, независимо дали да помогнем в избора или организирането на идивидуалното им пътуване, почивка, екскурзия, самолетен билет или мероприятие. Нашете клиенти не са само от България, но и от цял свят. Вие получавате документите си за пътуване в електронен вид, което улеснява целия процес при подготовката му. Пестите вашите средства и време. Наш основен принцип е гъвкавата политика и нестандартните решения за всеки клиент. Ние знаем, че ключа към успеха се крие в индивидуалното отношение към всеки наш клиент. Ето защо ние няма да пожалим време и средства, докато не задоволим всички Ваши изисквания.

Няколко причини да се свържете с нас:

Екипът на „Астеа Тур“ безусловно се придържа към всички правила наложени от Международната Асоциация на Въздушните Превозвачи (IATA), както и на приетите през 2006г. законодателни промени за спазване поверителността на информацията.

Фирма ‘’АСТЕА ТУР’’ ООД Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма за счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване.

Обявените цени в евро се изчисляват в левовата равностойност на еврото по курса на БНБ за деня на плащане. Плащането е възможно в брой в офиса на агенцията и по банков път, след изпратена проформа-фактура от наша страна.

С пожелание за успешна съвместна работа:
Екипът на Астеа Тур


Екипът на Туристическа агенция "АСТЕА ТУР" е благодарен на всеки който би помогнал за популяризирането на сайта. Всеки може свободно да постави наш линк в страницата си. Така тя би станала още по достъпна и ще помогне на повече хора да намерят необходимата им информация.


Полезни връзки