Екскурзии от Варна

РОМАНТИЧЕН ПРАЗНИК В ПАРИЖ С ПОЛЕТ ОТ ВАРНА
Маршрут:
Варна - Париж - Варна

Дати:
12.02.2020,

Продължителност: 4 дни / 4 нощувки

Транспорт: Самолет

Цена от: 976 лв.

 

Програма
РОМАНТИЧЕН ПРАЗНИК В ПАРИЖ С ПОЛЕТ ОТ ВАРНА

 • Индивидуална програма

Париж се смята за един от най-романтичните градове в света. Красиви булеварди, внушителни исторически и културни паметници, велики произведения на изкуството и магически светлини. Насладете се на невероятния вкус на френската кухня, сирената, шоколада, виното и морските деликатеси.

Подарете на своята половинка Романтичен празник в Париж с директни полети от Варна

Дестинация Тръгване от Маршрут Дни Нощувки Транспорт
Париж Варна Варна-Париж-Варна 4 4 самолет

Промо цени хотел 3* топ център от 499 евро/ 976 леваПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА:

1 ден, 12.02.2020 Варна- Париж

Сутрешен полет Варна-Бове/Париж 06:10 – 08:35. Трансфер от летище Бове до Париж

/с обществен транспорт - 16 евро на посока до Порт Майо / , стандартно настаняване в хотела е след 14.00 ч.

Възможност с/у допълнително заплащане за Панорамна обиколка на Париж с автобуси hop-on hop-off билет, валиден за 1 ден - 35 евро; билет, валиден 2 дни - 40 евро.

Независимо дали ще вземете едно или двудневен билет, благодарение на този тур ще можете да се ориентирате в Париж и да се запознаете с основните забележителности. Можете да слизате и качвате по желание в рамките на валидността на билета.

Нощувка.


2 ден, 13.02.2020 - Париж

Слез закуска- време за разходка из Париж.

Може да разгледате Базиликата Сакре Кьор и „Монмартр”-площада на художниците, Гранд Опера, “Плас Вандом”, “Плас Конкорд”, Шан-з-Елизе, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала Монпарнас, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). Да посетите Лувъра -Този музей на изящните изкуства е най-големият на територията на страната, а също така един от най-посещаваните в цял свят. Днес в Лувъра са изложени невероятно ценни експонати и цялостни колекции на изящното изкуство-около 750 000 картини, почти 35 000 предмети от праисторическата ера до 19 век.

Или да споделите една приятна разходка с корабче по Сена, последвана от романтична вечеря. Ако решите да усетите духа на Парижките кабарета, препоръчваме предварителна резервация MOULIN ROUGE: www.moulin-rouge.com или LIDO: www.lido.fr

Нощувка.


3 ден, 14.02.2020 – Париж

Закуска. По желание: възможност за посещение /преди обяд или следобед/ с гид на английски

Версай - Дворецът на Луи XIV – кралят слънце -Най-посещаваният френски замък –80 евро на човек – включва транспорт и входен билет.

/Цената включва транспорт до Версай, гид на английски език, резервация и входен билет/.

Емблема на кралската власт и забавления на френската монархия, Дворецът се счита за един от най–красивите в цяла Европа. Построен в зенита на величието на френската империя – вековен разцвет, продължил от 1682 г., когато Луи ХІV и кралица Мария Антоанета били уведомени, че идват революционни тълпи. През 1662 г. върху мястото на старата ловна хижа на баща си Луи ХІV започва изграждането на новото седалище на правителството на Франция.Впечатляваща е 73-метровата Огледална зала, с 357 блестящи огледала, които са били свидетели на много важни събития - сватбата на Луи ХІV и Мария Антоанета, както и подписването на Версайския договор през 1919 год. Свободно време за великолепните градини на Версай- с фонтани, оранжерия, много водни пространства.

Нощувка.


4 ден, 15.02.2020 Париж

Закуска. Свободен ден за почивка из Париж и последна възможност за подаръци, и покупки.


5 ден, 16.02.2020 Париж – Варна

Трансфер от хотел до летище Бове /срещу доплащане с обществен транспорт; или трансфер –по предварителна резервация/.

Полет от Бове в 09:05ч, кацане във Варна, в 13:20ч.

   • Програмата е примерна, всички цени на допълнителните екскурзии се препотвърждават.
   • Цените на входовете за музеите са само за ориентир-възможни са промени.Цена за ранни записвания до изчерпване на местата по промоционалната оферта.
 • Цена от 499 евро / 976 лева на човек в двойна стая на база нощувка със закуска, с директен полет от Варна

Хотел: Timhotel Tour Montparnasse 3* - https://www.timhotel-paris-tour-montparnasse.fr/en/page/photo-gallery-timhotel-tour-montparnasse-3-star-hotel-paris.68.html или подобен

 • При интерес, можем да предложим хотели от по-висока категория.


Цената включва:
 • Самолетен билет Варна – Бове/Париж – Варна с лет. такси;
 • 4 нощувки на база нощувка със закуска в избрания хотел ;
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;


Цената НЕ включва:
 • Чекиран багаж 10/20/30 кг-доплащанията се уточняват към момента на резервацията
 • Втори ръчен багаж от 10кг, с размери 55х40х23см
 • Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията, за гарантирани места се доплаща
 • трансфери летище – хотел – летище;
 • Екскурзии по желание;
 • доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“


Полети:
 • 12 февруари Варна-Париж/Бове 06.10-08.35
 • 16 февруари Париж/Бове-Варна 09.05-13.20


Примерни хотели 3*:

Timhotel Tour Montparnasse 3* - централно разположен, в близост до Айфеловата кула.
 • Хотелът в арт стил се намира на чудесно комуникативно място, с елегантно обзаведени стаи; свободен интернет; отделен санитарен възел. В близост всеки турист може да намери различни заведения за хранене; магазини за подаръци и сувенири. Стаите са комфортни –отлично предложение за един романтичен уикенд - само Тя и Той J


Условия за записване:
 • Цената на пакета се препотвърждава със самолетната резервация.


Резервации:
 • Записването за пътуване става в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт/лична карта (моля посочвайте типа документ), изписани на латиница, ЕГН; No и валидност на паспорт/лична карта) . Резервацията се счита за напълно потвърдена след заплащане на депозит в размер на 50% от пакетната цена.


Необходими документи:
 • лична карта или задграничен паспорт
 • За деца до 18 г., придружавани от близък или само от един родител се изисква нотариално заверено пълномощно от родителите или непътуващия родител (+копие от пълномощното) за пътуване в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, е необходимо да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него!


Рекламации:
 • Рекламации относно организацията и провеждането на пътуванията се представят в писмен вид, в срок до 7 дни след края на пътуването.

Форсмажор: ТО не носи отговорност за промени в пътуването поради форсмажорни обстоятелства или по вина на превозвача.

Допълнителна информация
  • Астеа Тур предлага на своите клиенти и сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т. 14 от ЗТ за покриване на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Застраховката се сключва в срок до 5 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни. Застрахователната премия (цената на застраховката) зависи от застрахователната сума и дните от датата на сключване до края на пътуването. Застрахователната сума е в лева и се определя в зависимост от размера на цената за индивидуалното или групово пътуване, самолетните билети или хотелската резервация. При отказ на екскурзията от туроператора поради несъбран необходим минимален брой туристи за пътуването заплатената премия по тази застраховка не се възстановява.

 • Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на АСТЕА ТУР !

ОФЕРТА № 122 - 27454


 
Полезни връзки