Гарантирани турове

ЛЕТНИ УИКЕНДИ В ПРАГА - 3 НОЩУВКИ СЪС САМОЛЕТ
Маршрут:
София - Прага - София

Продължителност: 4 дни / 3 нощувки

Транспорт: Самолет

Цена от: 119 €

 

Програма
ЛЕТНИ УИКЕНДИ В ПРАГА - 3 НОЩУВКИ СЪС САМОЛЕТ!
 • Самолетна екскурзия до Прага - 4 дни / 3 нощувки! Гарантирано заминаване всяка седмица!

Няма минимален брой туристи за осъществяване на пътуването. Програмата е гарантирана.


Програма

1 ден

Среща на летище София в /Терминал 2/ с представител на фирмата с табела „Златна Прага“. Отпътуване за Прага с директен полет в 10:30 ч. Пристигане в Прага в 11:20ч. Трансфер до хотела и по възможност настаняване преди 13 ч. Възможност за пешеходна обиколка на Прага на български език – Пътят на чешките крале (Пражки град, Нерудова улица, Бамбино ди Прага, Карлов мост, Староместки площад). Продължителност около 3 часа. Възможност за вечеря на кораб по река Вълтава. Разходката продължава 2 часа, с жива музика и вечеря на блок маса + аперитив. /Цената не включва трансфер до кораба/. Нощувка.


2 ден

Закуска.Свободно време. Възможност за целодневна екскурзия до Карлови вари – целодневна екскурзия, която включва обиколка на града - хотел Термал, прочутите карловарски Колонади, Гейзерът, бароковата църква Мария Магдалена, Хотел Пуб, Руската църква, посещение на музея на Ян Бехер – създател на прочутия ликьор Бехеровка с възможност за дегустация.


3 ден

За тези от вас избрали 4 дневния престой може да се предложи по желание еднодневна екскурзия до Дрезден, Германия. Разходка из изключително красивите улички на града със уникална архитектура и посещение на Цвингер - архитектурен бароков комплекс от 4 здания. В него се намират различни музеи, като най- известен е Дрезденската картинна галерия "Старите майстори" с произведения на Рафаело, Тициан, Рубенс, Рембранд, Каспар Давид Фридрих, Макс Либерман, Якоб ван Ройсдал и много други. Сред най-известните картини на музея е "Сикстинската мадона" на Рафаело. /В цената на тура не е включен вход - 10 евро/.


4 ден

Закуска. Свободно време. Възможност за разходка из града. Трансфер до летището. Отпътуване за София в 16:00 ч., кацане в 19:25 ч.


Хотел Golf 3+или подобен:
Период: Юни; Юли; Август; Октомври Нощувки: Възрастен в двойна стая: Единична стая: Трети възрастен: Дете от 7-11.99г
Вторник/Четвъртък/Петък/Неделя 3 н. 119 евро 165 евро 110 евро 100 евро

Хотел Golf 4* или подобен:
Период: Юни; Юли; Август; Октомври Нощувки: Възрастен в двойна стая: Единична стая: Трети възрастен: Дете от 7-11.99г
Вторник/Четвъртък/Петък/Неделя 3 н. 145 евро 190 евро 135 евро 119 евро

Забележка:
 • Хотелите са базови. При желание от ваша страна може да предложим и други.

Цената включва:
 • самолетен билет София – Прага - София
 • 3 нощувки със закуски в избрания от вас хотел
 • трансфер летище - хотел – летище
 • медицинска застраховка

Цената не включва:
 • летищни такси – 95 евро /към дата 08.04.2014/;.
 • допълнителни екскурзии
 • разходи от личен характер;

Допълнителни екскурзии:
 • Пешеходна обиколка на Прага с български екскурзовод – 40 евро (2-4 човека) и 30 евро (над 4 човека) (без транспорт)
 • Целодневна екскурзия до Карлови Вари – 60 евро (с транспорт, екскурзоводско обслужване на руски или английски език и обяд);
 • Вечеря на кораб по Вълтава – 40 евро (с аперитив и вечеря на отворен бюфет)
 • Целодневна екскурзия до Дрезден – 60 евро с транспорт и екскурзоводско обслужване на руски или английски език. (При минимум 10 записани - български екскурзовод).

 • Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат от България. Туроператорът не дава гаранция за осъществяването на всеки един от туровете, заплатен на място в Прага.

Компанията си запазва правото за промени в последователността на програмата.

Начин на плащане:
 • Депозит 110 EUR или 215 лева при записване; доплащане до 15 дни преди датата на отпътуване!
 • Всички цени се заплащат в лева по курс 1.95583 BGN за 1 EUR. Плащането може да се извърши в брой, по банков път или с карта. Върху цените не се начислява ДДС.

Необходими документи:
 • Лична карта, за деца до 18 г. пътуващи с един или без родител – нотариална заверка от единия или двамата родители! Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации.

Срокове за анулации и неустойки:
 • Депозитът не се възстановява. При анулация до 10 дни преди датата на отпътуване, се възстановява разликата.

Няма минимален брой туристи за осъществяване на пътуването. Програмата е гарантирана.

 • Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар.горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Тръгване от:
 • София

За Прага накратко:
 • Безспорно най-красивата и завладяваща със своята ахетектура сграда в Прага е Кметството. Построена е през 1911г. И се състои от концертна зала, бална зала, кафене и ресторант. Със своята декоративната мазилка и множеството скулптори сградата на Кметството напълно засенчва известната Прашна Брана. Концертната зала Сметана се намира в централната част на Кметството и със своя декор е вдъхновявала през годините много известни диригенти и солисти от цял свят. Не случайно от 1946г. всяка година в Прага се организира „Международен пражки пролетен музикален фестивал“, в който взимат участие едни от най-талантливите изпълнители и симфонични оркестри. Други мащабни забележителности на Прага са катедралата „Свети Вит“, Кралския дворец и манастира „Свети Иржи“. Не забравяйте да посетите и бившия прашки еврейски квартал, където да се насладите на уникално украсените синегоги и любими места на писателя Франц Кафка. От големия площад „Венцеслав“ можете да се отправите към Стария град, където да посетите средновековни дворове, галерии, музеи и малки църквички. На хълма „Петршин“ можете да зарадвате Вашите деца с много и различни развлекателни атракции. Също така мястото е подходящо за разходки и пикник сред природата.

Допълнителна информация
 • Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на АСТЕА ТУР !


ОФЕРТА№ 109 - 6521