ПОТВЪРДЕНА ГРУПА! ЕКСКУРЗИЯ СИНГАПУР, МАЛАЙЗИЯ и остров БАЛИ

Маршрут: Сингапур, Куала Лумпур, Малака, Путраджая, о-в Бали (Besakih Temple, Бедугул и езерото Бератан)

Дати:

15 дни / 12 нощувки

транспорт: Самолет

цена: 1635 € 

ЕКСКУРЗИЯ СИНГАПУР, МАЛАЙЗИЯ и остров БАЛИ - Потвърдена група!
 • Сингапур, Куала Лумпур, Малака, Путраджая, о-в Бали (Besakih Temple, Бедугул и езерото Бератан)

ДАТА ЦЕНА
22.11.2014 1635.00 € /3198 лв.


1 ДЕН

Отпътуване за Истанбул в 00.45 ч. от Национален стадион „Васил Левски“ в София, в 02.45 ч. от хотел „Санкт Петербург“ в Пловдив. Пристигане в Истанбул. В 15.00 ч. – полет Истанбул – Сингапур.


2 ДЕН

Пристигане в Сингапур в 10.20 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време с възможност за разглеждане на една от новите забележителности на Сингапур - „The Gardens of the Bay”. Нощувка в Сингапур.


3 ДЕН

Закуска. Туристическа обиколка на Сингапур, която започва със статуята на Мерлиона – символ на Сингапур, продължаваме с разглеждане на: Chinatown – кварталът е културен център на Сингапур и все още може да Ви даде възможност да надникнете в миналото и някогашният облик на града, защото е запазил тесните си улички, многобройни храмове, тераси и многобройните живописни пазари. Тук се посещава най-интересния китайски храм в Сингапур Thiang Hong Keng Temple. След това продължаваме с разходка в колоритния квартал “Малка Индия“ с многобройните улички, изпъстрени с богата палитра от магазини, “Колониален Сингапур”– Empress Place Building, импозантна викторианска сграда, сега музей, Катедралата, църквата “Сейнт Андрю” и др. След обяд – свободно време или по желание – посещение на „Градината на орхидеите”. Нощувка в Сингапур.


4 ДЕН

Закуска. Свободно време. След обяд, по желание – полудневна екскурзия до остров Сентоса – „Островът на удоволствията“. Островът е най-посещаваната градска атракция, считан за прародител на Сингапурските паркове – с музеи, аквариуми, паркове, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. С автобус имате възможност да разгледате острова и да спирате при всяка атракция: статуята на Мерлиона, който е полу-риба/полу-лъв и е символът на Сингапур, Аквариума, Делфинариума, където имате възможност да видите шоуто на делфините и др. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта – посещение на шоуто ”Светлина и звук“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника ще Ви достави невероятно удоволствие. Връщане в хотела. Нощувка в Сингапур.


5 ДЕН

Закуска. Трансфер до летището. В 11.05 ч. - полет Сингапур – Куала Лумпур. Пристигане в Куала Лумпур в 12.05 ч. Свободно време с възможност за запознаване и първи впечатления от столицата на Малайзия - Куала Лумпур – град, изпълнен с екзотика, където азиатският и европейският стил на живот се вплитат по своеобразен начин. В късния следобед, по желание – екскурзия до Националния парк „Селангор”, където ще имате възможност да плавате по р. Селангор с типична малайзийска дървена лодка. По мангровите дървета по бреговете на тази река всяка вечер излизат милиони светулки, чиито блещукания приличат на светлини върху Коледно дърво. За екскурзията се тръгва от Куала Лумпур в 16.30 ч. към гр. Куала Селангор, разположен в провинция Kampung Kuantan, която е една от най-големите колонии на светулки в света. След като се пристигне в Куала Селангор, ще имате възможност да посетите “Kota Melawati” – форт Алингбург, кралския Mавзолей и колониалната част на града. След това – парка в Bukit Melawati, където има различни видове пеперуди, птици, сребърни маймунки и др. Вечеря. След вечеря – отпътуване за Kampung Kuantan с лодки „Тongkang”, с които се плава по река Селангор на фона на светлинките от хиляди светулки. Нощувка в Куала Лумпур.


6 ДЕН

Закуска. Обиколка на Куала Лумпур: “Златния триъгълник“ – Кралския дворец, „Площада на независимостта” и “Мажит Ямек” – ядрото на стария град. По желание – посещение на “Кулите на Петронас”, символ на Азия, и поглед към града от въздушния мост (“sky bridge”), свързващ двете сгради, издигнaт между 41-ия и 42-ия етаж на 452–метровите сгради. След обяд, по желание, 4-часова екскурзия до „Batu Caves”, уникални варовикови пещери, в които хиндуистите са изградили свой храм, намиращи се само на 13 км от Куала Лумпур. Вечерта, по желание – възможност за посещение на типичен малайзийски ресторант с вечеря и фолклорна програма. Нощувка в Куала Лумпур.


7 ДЕН

Закуска. Свободен ден или, по желание, екскурзия до Малака – град, разположен на западния бряг на Малайския полуостров, който малко след откриването му през 14 в. се развива като търговско пристанище за кораби от Индия и Китай, а по-късно става последователно португалска, датска и английска колония, което слага тпечатък върху архитектурата на града. Разглеждне на църквата „Сейнт Пол,” сградата на Кметството, портата „Сантяго”, най-стария китайски храм „Чен Хуан” и др. На връщане към Куала Лумпур – разглеждане на Путраджая – модерен административен център на Малайзийското федерално правителство. В късния следобед – прибиране в хотела. Нощувка в Куала Лумпур.


8 ДЕН

Закуска. По желание – екскурзия до „Седемте чудеса на Малайзия” с круиз. Екскурзията включва посещение на града-градина Mines Resort – най-голямата атракция в района на долината Кланг и около Куала Лумпур. В миналото градът е бил мина, но сега е превърнат в ултрамодерен комплекс, състоящ се от МОЛ, парк, хотел, плаж, голф клуб. Има изкуствен канал, който свързва северното езеро с южното езеро на града. Този комплекс е наречен „Седемте чудеса на Малайзия”. Нощувка в Куала Лумпур.


9 ДЕН

Закуска. Трансфер до летището и полет Куала Лумпур – Денпасар в 12.25 ч Пристигане в Денпасар в 15.25 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Нощувка на о-в Бали.


10 ДЕН

Закуска. Свободен ден за плаж в Бали или екскурзия по желание. Възможност за круиз до остров Нуса Лембонган (с включен обяд) или екскурзия на север до Бедугул и езерото Бератан, заобиколено от високи върхове. Екскурзията започва с посещение на храма Танах Лот. Продължава покрай серните извори и терасовидните оризови полета в Пупуан. Свободно време за обяд на плажа Ловина, заобиколен от водите на Яванско море. Достигане до най-северната част на Бали през Сингараджа – някогашна столица на Бали от времето на холандската колонизация. Спирка на водопадите Гитгит. На връщане – преминаване през високопланински проход, където маймуните скачат по клоните на тропическата гора и слизат до пътя. Връщане в хотела и нощувка на о-в Бали.


11 ДЕН

Закуска. Екскурзия из остров Бали до „Besakih Temple” – Mother Temple (“храмът-майка”), най-свещеният храм в Бали. Храмът се намира в подножието на вулкана Mont Agung (3100 м). По време на екскурзията до Besakih Temple, ще разгледате сградата на съда Kerta Gosa в Klungkung – красиво декорирана сграда от 17 в. Фотопауза сред оризовите тераси Bukit Jambul. Нощувка на о-в Бали.


12 ДЕН

Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – ескурзия до остров Ява. Рано сутринта в 06.00 ч. – полет Денпасар – Джьогякарта, Ява. Пристигане в Джьогякарта в 06.10 ч. Пътуване към Боробудур – най-големият будистки храм на земята, едно от забравените чудеса на света, построен през 800 г. Продължаване към хиндуистките храмове Прамбанан, построени по времето на кралството Матарам. Вечерта – трансфер до летището и полет Джьогякарта – Денпасар в 20.50 ч. Пристигане в Денпасар в 23.00 ч. Нощувка на о-в Бали.


13 ДЕН

Закуска. Свободен ден. По-желание сафари със слонове с включен обяд. Връщане в хотела. Нощувка.


14 ДЕН

Закуска. Свободно време. Трансфер от хотела до летището за полет Денпасар – Истанбул в 19.15 ч.


15 ДЕН

Пристигане в Истанбул в 06.00 ч. Трансфер Истанбул – София с автобус.НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване.

  • ДЕПОЗИТ: 50% от стойността на пакета.
  • ПЪЛНО ПЛАЩАНЕ: 30 дни преди пътуването.
  • ТРЪГВАНЕ ОТ: София


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
 • трансфер София - Истанбул с автобус;
 • самолетни билети Истанбул – Сингапур; Сингапур – Куала Лумпур; Куала Лумпур – Денпасар; Денпасар – Куала Лумпур – Истанбул;
 • трансфери летище – хотел – летище;
 • 3 нощувки със закуски в Сингапур в хотел 3/ 4*;
 • 4 нощувки със закуски в Куала Лумпур в хотел 4*;
 • 5 нощувки със закуски на остров Бали в хотел 4*;
 • полудневна обиколка на Сингапур (3-ти ден);
 • полудневна обиколка на Куала Лумпур (6-ти ден);
 • целодневна екскурзия из о-в Бали до „Besakih Temple” – Mother Temple (11-ти ден);
 • екскурзоводско обслужване по време на обиколките с местен екскурзовод и водач от агенцията.


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • летищни такси за всички вътрешни и международни полети – 495 евро (към 21.09.2013 г.);
 • персонални такси на летището в Индонезия – около 20 USD (в местна валута) - заплаща се на място;
 • персонални такси на летището на остров Бали и остров Ява при екскурзията до о-в Ява – около 10 USD;
 • виза за Индонезия – 25 USD (заплаща се на място на летището);
 • виза за Тайланд (транзитна) - 25 евро;
 • такса за обработка и подаване на документите за тайландска виза – 25 евро;
 • медицинска и туристическа застраховка с покритие 10 000 евро (25 000 евро) – за лица до 65 год. – 20 лв (30 лв), за лица от 65 год. до 80 год. – 40 лв (60 лв);
 • допълнителни мероприятия и екскурзии ( плащат се в офиса на агенцията):
 • посещение на „Градината на орхидеите” - 5 USD (3-ти ден);
 • полудневна екскурзия до о-в Сентоса – 45 USD (4-ти ден);
 • екскурзия до Национ. парк „Селангор” (с включена вечеря) – 60 USD (5-ти ден);
 • посещение на въздушния мост („sky bridge”) при „Кулите на Петронас”- 27 USD (6-ти ден);
 • екскурзия до “Batu Caves” – 35 USD (6-ти ден);
 • фолклорна вечеря с типични малайзийски танци – 50 USD (6-ти ден);
 • екскурзия до Малака – 45 USD (7-ми ден);
 • екскурзия до „Седемте чудеса на Малайзия” с круиз – 45 USD (8-ми ден)
 • посещение на Резерват за слонове – 95 USD (9-ти ден);
 • круиз до о-в Нуса Лембонган (с включен обяд) – 80 USD (10-ти ден) или целодневна екскурзия до Бедугул и езерото Бератан – 60 USD (10-ти ден);
 • екскурзия до о-в Ява (Джьогякарта с разглеждане на Боробудур и Прамбанан с включен полет Денпасар - Джьогякарта) – 220 евро (12-ти ден);
 • Доплащане за самостоятелна стая: 490 евро.
 • Самолетен билет София – Истанбул – София (по желание).


 • Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на АСТЕА ТУР


ОФЕРТА№ 134 - 5980