ПРАЗНИЦИ

НОВА ГОДИНA В НИШ ОТ ВАРНА, ШУМЕН, ТЪРГОВИЩЕ, ВЕЛИКО ТЪРНОВО, СЕВЛИЕВО И СОФИЯ
Маршрут:
НИШ

Продължителност: 3 дни / 2 нощувки

Транспорт: Автобус

Цена от: 359 лв.

 

Програма
НОВА ГОДИНA 2017 В НИШ
  • От Варна, Шумен, Търговище, Велико Търново, Севлиево и София

Отпътуване от: На човек в двойна стая Трети възрастен в двойна стая Дете от 00 - 03 г. Първо дете от 04 - 11,99 г.
Варна / Шумен /Търговище 390 лв 390 лв 70 лв 339 лв
Велико Търново /Севлиево 379 лв 379 лв 60 лв 329 лв
София 359 лв 359 лв 30 лв 299 лв


ПРОГРАМА

1 ДЕН / 31.12.2016 - СОФИЯ - КАЛОТИНА - НИШ

Отпътуване от гр.София в 7:00 ч.,за Република Сърбия. Пристигане в гр. Ниш , третия по големина град в Сърбия. Настаняване в хотел 3* Кратка почивка. Посещение на хълма Чегар - Тук на мястото на прочутата битка на Първото сръбско въстание, има паметник в памет на смелите войници и техният командир Стефан Синделич. Първият паметник, който отбелязва мястото на смъртта му е направен във формата на малка пирамида от гранит. Днешният паметник във формата на кула, символизира военно укрепление и е издигнат за петдесетата годишнина от освобождението на Ниш, която е представена публично на 1 юни 1927. Панорамна и пешеходна обиколка на града. Свободно време в центъра за кафе и шопинг. Връщане в хотела. Лично време за почивка и подготовка за Новогодишната вечер. Празнична вечеря с богато меню, неограничен местен алкохол, жива музика и много изненади. Нощувка


2 ДЕН / 01.01.2017 - НИШ

Късна закуска. Посещение на Нишката крепост разположена на брега на р.Нишава. Крепостта е обект от културното Световно наследство на ЮНЕСКО. Тя е една от най-големите и най-добре запазените крепости в централната част на Балканите. Свободно време за кафе и шопинг в централната част на града. Прибиране в хотела. Свободно време за почивка. Реприза – така сърбите наричат първата вечер от Новата година. Повторение на новогодишното празненство с богато меню, неограничен местен алкохол, жива музика и още повече танци до зори. Нощувка.


3 ДЕН / 02.01.2017 - НИШ - ПИРОТ - СОФИЯ

Късна закуска. Отпътуване за гр. Пирот. Тук ще спрем за кратък отдих за кафе и шопинг. Пристигане в София привечер.Отпътуване от: На човек в двойна стая Трети възрастен в двойна стая Дете от 00 - 03 г. Първо дете от 04 - 11,99 г.
София 359 лв 359 лв 30 лв 299 лв
Варна / Шумен /Търговище 390 лв 390 лв 70 лв 339 лв
Велико Търново /Севлиево 379 лв 379 лв 60 лв 329 лв


ПАКЕТНАТА ЦЕНА НА ЧОВЕК, НАСТАНЕН В ДВОЙНА (ТРОЙНА) СТАЯ, ВКЛЮЧВА:
  • транспосрт с комфортен туристически автобус
  • 2 нощувки със закуски в хотел “Crystal Ice’’ *** , гр. Ниш;
  • Новогодишна вечеря – богато меню (без ограничение на напитките) с музикална програма и много изненади;
  • Реприза – повторение на новогодишната вечер;
  • медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро.


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  • Разходи от личен характер

МИНИМАЛЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ: 40 туристи.

СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ ПРИ НЕДОСТИГНАТ МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 7 дни преди датата на заминаване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
  • лична карта или задграничен паспорт със 3 месечна валидност от датата на отпътуване. За деца под 18 години, пътуващи с единродител или без родители - нотариална заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България. За Република Сърбия няма визови, санитарни и медицински изисквания.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:
  • Капаро 50% при включване на договор за организирано пътуване, доплащане 20 дни преди отпътуване.

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Допълнителна информация
  • Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на АСТЕА ТУР !


ОФЕРТА № |001 - 4019


 
Полезни връзки