ПРАЗНИЦИ

НОВА ГОДИНА 2017 В МАЛАГА - КОСТА ДЕЛ СОЛ
Маршрут:
Коста дел Сол, Южна Испания

Продължителност: 6 дни / 5 нощувки

Транспорт: Самолет

Цена от: 595 €

 

Програма
НОВА ГОДИНА 2017 В МАЛАГА - КОСТА ДЕЛ СОЛ - БРЕГЪТ НА СЛЪНЦЕТО

 • Ранно тръгване на 31.12.2016 г.

 • Ранни записвания до 01.09.2016 г.

Програма:

31.12.2016г.

Отпътуване от София за Малага с полет на Българиа Еър FB 479 в 07:00 часа. Пристигане в Малага в 09:50 часа. Трансфер до хотела. Совбодно време. Празнична Новогодишна вечеря. Нощувка.


01.01.2017г.

Закуска. Свободно време. Възможност за допълнителна екскурзия до Михас. Тръгване от хотела в 14:00 часа. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.


02.01.2017г.

Закуска. Възможност за допълнителна целодневна екскурзия до Гранада. Тръгване от хотела в 07:00 часа. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.


03.01.2017г.

Закуска. Възможност за допълнителна целодневна екскурзия до Гибралтар. Тръгване от хотела в 09:00 часа. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.


04.01.2017г.

Закуска. Възможност за допълнителна целодневна екскурзия до Севиля. Тръгване от хотела в 07:00 часа. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.


05.01.2017г.

Закуска. Възможност за допълнителна полудневна екскурзия до Малага в 09:00 часа. Трансфер от хотела до аерогарата за полет на България Еър FB 480 до София в 18:30 часа. Пристигане в София в 22:55 часа.

 • Редът и часът на провеждане на допълнителните екскурзии подлежи на промяна.
 • Офертата е валидна при минимум 35 души и ТO си запазва правото да анулира пътуването до 14 дни преди датата на отпътуване, при несъбран минимум.

Дата на отпътуване. Цена на човек в двойна стая: Цена на човек в двойна стая: Настаняване в индивидуална стая: Настаняване в индивидуална стая: Цена на трети човек в двойна стая: Цена на трети човек в двойна стая: Цена на дете от 2 до 11 ненавършени години на трето легло: Цена на дете от 2 до 11 ненавършени години на трето легло:


Стандартна цена: Ранно записване: Стандартна цена: Ранно записване: Стандартна цена: Ранно записване: Стандартна цена: Ранно записване:
31.12.2016г. 645евро (или 1262 лв) 595 евро(или 1164 лв) 759 евро(или 1485 лв) 709 евро(или 1387 лв) 595 евро(или 1164 лв) 545 евро(или 1066 лв) 539 евро(или 1054 лв) 489 евро(или 956 лв)

Цената включва:
 • Самолетен билет София - Малага - София с включени летищни такси на България еър;
 • 5 нощувки на база полупансион в хотел Best Triton 4 ****, Беналмадена;
 • Празнична Новогодишна вечеря в хотела;
 • Трансфери аерогара - хотел - аерогара;
 • Екскурзоводско обслужване на български език;
 • Медицинска застраховка;


Цената не включва:
 • Допълнителни екскурзии ( Провеждат се по желание, при минимум 25 човека. Екскурзиите се заявяват и заплащат предварително от България. )
 • Доплащане за застраховка за лица от 70 до 80 г - 3 евро (или 6 лв.)
 • Доплащане за застраховка на лица над 80 г - 8 евро (или 16 лв.)
 • Възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и на разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт;

   • При закупуването на пакет от следните 3 допълнителни екскурзии,: "Гранада", "Севиля" и "Малага", получавате намаление от 12 евро, на възрастен.


Описание на хотела:

Hotel Best Triton 4 ****

Хотел Best Triton се намира на брега в град Беналма̀дена в Андалусия, само на 200 м от плажа Торе Бермеха и яхтеното пристанище. Предлага 2 открити басейна, малък СПА център и безплатен WiFi интернет във всички части. Всяка стая в хотела има климатик, балкон, телевизор, минибар и баня. Хотелът е заобиколен от градини и палми и разполага с тераса за слънчеви бани и тенис корт. За децата са осигурени детски клуб и ежедневни забавления. СПА центърът на хотел Triton предлага фитнес зала, хидромасажна вана, сауна и турска баня.


Описание на допълнителните екскурзии:

Полудневна Михас
Това е едно от известните андалуски „бели селца“, което се намира на хълмовете извисяващи се над Кост дел Сол. Интересна атракция в Михас са магаренцата-таксита.Магаренцата винаги са присъствали в живота на хората живеещи в Михас. В миналото те са били единственото превозно средство по тези хълмисти райони.
Цена за възрастен : 28 евро ( 55 лв. ) / Цена за дете ( 2г до 12г ): 14 евро ( или 28 лв. )
Цената включва:
 • Транспорт
 • Екскурзовод на български език
Цената НЕ включва:
 • Разходи от личен характер

Целодневна екскурзия до Гранада
Отпътуване за Гранада, където ще посетим Аламбра, шедьовър на арабската архитектура и гордостта на маврите, които владеят почти цяла Испания в продължение на векове. Посещават се Двореца на Карлос V, Ла Алкобаса /най-старата част на комплекса/, Дворците Назариес /където се намира двора с лъвовете/ и градините Хенералифе. След това ще продължим с пешеходна обиколка на града. Свободно време. Връщане в хотела.
Цена за възрастен: 68 евро ( или 133 лв. ) / Цена за дете ( 2г до 12г ): 34 евро ( 67 лв. ) Цената включва:
 • Транспорт
 • Екскурзовод на български
 • Вход за двореца Аламбра
Цената НЕ включва:
 • Разходи от личен характер

Целодневна екскурзия до Гибралтар
Отпътуване за Гибралтар. В град Ла Линеа, след митническите формалности,, ще се прекачим на друг автобус за обиколка на скалата. Гибралтар е английска колония и важна стратегическа точка на Гибралтарския проток. Ще направим кратка спирка на Пунта де Еуропа за снимки, от където може да се види Африканския бряг. Ще посетим пещерата Сан Мигел и ще се срещнем с местните маймуни. Свободно време. Връщане в хотела. За тази екскурзия е задължително да се носи лична карта или паспорт.
Цена за възрастен: 49 евро ( или 96 лв. ) / Цена за дете ( 2г до 12г ): 25 евро ( или 49 лв. ) Цената включва:
 • Транспорт
 • Екскурзовод на български език
Цената НЕ включва:
 • Разходи от личен характер

Целодневна екскурзия до Севиля
Отпътуване за Севиля, столица на провинция Андалусия. По пътя ще направим кратка почивка. Посещението на Севиля започва с панорамна обиколка на града: площад Испания и сградите на Експо 92. Ще продължим с пешеходна обиколка на стария град: квартала Санта Крус с красиви дворци, типични андалуски площади, вътрешни дворове с прекрасни цветя и великолепната Катедрала с кулата Хиралда. Свободно време. Връщане в хотела.
Цена за възрастен: 58 евро ( или 114 лв. ) / Цена за дете ( 2г до 12г ): 29 евро ( или 57 лв. )
Цената включва:
 • Транспорт
 • Екскурзовод на български език
Цената НЕ включва:
 • Разходи от личен характер

Полудневна Малага
Отпътуване за Малага, столица на Коста дел Сол. Панорамна обиколка на Малага с автобус. Следва пешеходна обиколка по типичните улици в старата част на града: римския театър, площад Мерсед, родната къща на Пикасо, емблематичната улица Лариос и известния пасаж Чинитас. Посещение на катедралата, построена между 1528 и 1782 г., Преде връщане връщане в хотела: посещение на винарска изба.
Цена за възрастен: 28 евро ( или 55 лв.) / Цена за дете ( 2г до 12г ): 14 евро ( или 28 лв. ) Цената включва:
 • Транспорт
 • Екскурзовод на български език
Цената НЕ включва:
 • Разходи от личен характер


Няма паспортен и визов режим в страната; няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ

1.Условия за записване:

Копие от лична карта или задграничен паспорт и 250 евро (или 500 лв) предплата при записването, доплащане: 20 дни преди обявената дата на тръгване.
В случай, че доплащането не е извършено в горипосочените срокове, вашият договор ще се счита анулиран и ще дължите на ТУРОПЕРАТОРА неустойки според условията за анулации.

Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от ТУРОПЕРАТОРА в рамките на 5 работни дни. Настаняването в хотели се извършва след 14.00 ч. в деня на пристигане, а освобождаването на стаите трябва да бъде до 12 ч. в деня на отпътуване. Ако за заявената от Вас дата няма места в полета, Ви предлагаме най-близката възможна дата за пътуване.

 • Плащането се извършва в лева в брой или по банков път по курса на БНБ за деня.

2. Договорената обща цена на туристическото пътуване може да се промени в следните случаи:

При промяна в стойността на транспортните разходи, в това число на горивото. Редът и начинът за преизчисляване на цената в този случай са: цената се увеличава единствено с реалното увеличение на компонента, повлиял върху изменението на цената.

При промяна в размера на такси, свързани с ползвани услуги по настоящия договор, като летищни такси и др.

При промяна на обменния валутен курс, относим към договора с повече от 5% в периода между сключването му и датата на отпътуване.

3. Анулации и неустойки

3.1. В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:

до 63 дни преди датата на отпътуване - без неустойка;

от 62 дни до 15 дни преди отпътуване: 250 евро (или 500 лв);

от 14 до 0 дни: 100 %

 • Имат се предвид работни дни.

4. Когато направи значителна промяна в някоя от съществуващите клаузи на договора, ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да уведоми ПОТРЕБИТЕЛЯ за правата му по чл. 89 от Закона за туризма.

5. Рекламации във връзка с изпълнението на договора се правят в писмен вид само на място. Към рекламацията следва да бъде съставен и приложен тристранен протокол, подписан от ПОТРЕБИТЕЛЯ, ХОТЕЛА и ЧУЖДЕСТРАННИЯ ТУРОПЕРАТОР.

Допълнителна информация
 • Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на АСТЕА ТУР !

ОФЕРТА № 153 - 22046


 
Полезни връзки