ПРАЗНИЦИ

НОВА ГОДИНА 2016 В СЕВЕРНА ИТАЛИЯ! ПЕЩЕРАТА ПОСТОЙНА - ЛИДО ДИ ЙЕЗОЛО - ВЕНЕЦИЯ - ВЕРОНА - ЛЮБЛЯНА ОТ ВАРНА И БУРГАС
Маршрут:
пещерата Постойна – Лидо ди Йезоло – Венеция – Верона – Любляна

Продължителност: 5 дни / 3 нощувки

Транспорт: Автобус

Цена от: 459 лв.

 

Програма
НОВА ГОДИНА 2016 В СЕВЕРНА ИТАЛИЯ

Пещерата Постойна – Лидо ди Йезоло – Венеция - Верона – Любляна1 ден

Отпътуване от Варна /ул. „Антим I” – 16.00ч./, от Бургас /бензиностанция ОМВ до Метро – 18.00ч./, от Стара Загора /разклона на автомагистрала Тракия – 20.00ч./, от Пловдив /бензиностанция Шел на автомагистрала Тракия – 21.00ч./, от София /бензиностанция ОМВ на бул. Сливница 132 – 22.30 ч./ по маршрут ГКПП Калотина – Белград – Загреб – Любляна. Нощен преход.


2 ден

По обяд посещение на едно от природните богатства на Словения – пещерата Постойна, дълга 27 км. Двучасов престой за разглеждане. Вечерта пристигане в Лидо ди Йезоло – курорт разположен на Адриатическо море. Настаняване в хотел 3*. Вечеря. Нощувка.


3 ден

Закуска. Пътуване с корабче от Пунта Сабиони до историческата част на Венеция /пътуването с корабчето не е включено в общата цена и се заплаща допълнително/. Пешеходна разходка из историческата част – площад Сан Марко с едноименната Базилика, където се пазят мощите на Св. Марко – покровител на града, Двореца на дожите (отвън), Моста на въздишките, Камбанарията, Часовниковата кула, старинните тесни улички с пъстри магазинчета за сувенири до покрития мост Риалто с колоритния пазар и Канале Гранде. Връщане в Лидо Ди Йезоло. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ С DJ В РЕСТОРАНТА НА ХОТЕЛА. Нощувка.


4 ден

Закуска. Еднодневна екскурзия до града на Ромео и Жулиета – Верона /доплащане 25 евро, включва транспорт и входна такса – чек пойнт/. Пешеходна разходка и разглеждане на забележителностите – площад Бра с Арена ди Верона, площад Ербе и къщата на Жулиета, площада Деи Синьори и др. Връщане в Лидо Ди Йезоло. Вечеря. Нощувка.


5 ден

Закуска. Отпътуване за България. Преди обяд пристигане в столицата на Словения – Любляна. Престой за разглеждане на централната част на града, катедралата “Св. Николай”, Тримостието, Националната галерия, градския пазар. По желание разходка с влакче до Замъка на Любляна – датиращ от 12 век /днес музей/, с неповторима панорама към града. Вечерта пристигане в България. Пристигане в Бургас и Варна на следващият ден сутринта.ЦЕНА: 459 лв.

В цената, калкулирана при 40 туристи са включени:
 • транспорт с автобус 3*,
 • обявените 3 нощувки + 3 закуски + 2 вечери в хотел 3* в Лидо ди Йезоло при настаняване в двойни и тройни стаи,
 • водач-представител на фирмата по време на пътуването.


В цената не са включени:
 • отпътуване и връщане от и до Варна – 25 лв;
 • пътни, гранични, градски и курортни такси – 20 евро /заплащат се задължително/;
 • входните такси на посещаваните обекти;
 • корабче до историческия център на Венеция – 30 евро;
 • Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела – 65 лв. – ЗАПЛАЩА СЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО;
 • еднодневна екскурзия до Верона – 25 евро;
 • допълнителна медицинска застраховка.

Необходима е валидна лична карта или валиден задграничен паспорт; за лица под 18г. нотариално заверена родителска декларация, даваща право на детето да пътува само или с единия си родител; медицинска карта за престой в чужбина; точен адрес и телефон. Посещаваните страни са без специфични митнически и санитаро-хигиенни изисквания спрямо българските граждани. Краен срок за анулиране на пътуването, при несъбран брой туристи – 7 дни преди датата на отпътуване.

Програмата е предварителна, фирмата запазва правото си на актуализация.

Допълнителна информация
 • Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на АСТЕА ТУР !

ОФЕРТА№ 135 - 21680


 
Полезни връзки