ГАРАНТИРАНА ПРОГРАМА: МОСКВА - КЛАСИЧЕСКИ ТУР С ОБСЛУЖВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

Маршрут: СОФИЯ - МОСКВА - СОФИЯ

Дати:

6 дни / 5 нощувки

транспорт: Самолет

цена: 1400 лв. 

ГАРАНТИРАНА ПРОГРАМА: МОСКВА - КЛАСИЧЕСКИ ТУР
Редовен полет София - Москва


ПРОГРАМА

02 август
Отпътуване от летище София за Москва в 12,45ч. с полет на Аерофлот. Пристигане в Москва на летище Шереметиево в 16,45 ч. Посрещане и трансфер до хотел Космос 3*. Настаняване в реновирани стаи. Свободно време. Нощувка.


03 август
Закуска. Панорамна екскурзия с екскурзовод на български език: Червения площад – политическият център на Руската федерация, събора на Василий Блажени, изграден през 16 век в чест на превземането на Казан от Иван Грозни, ГУМ-а – най – старият търговски дом в Русия, мавзолея на Ленин, възстановения храм на Христос Спасител - символ на възраждащата се христианска Русия, Московските булеварди, Московския университет, Театралния площад и др.
Обяд в града
Посещение на на Третяковската галерия - нейната уникална колекция, създадена от мецената Павел Третяков с произведения на Васнецов, Врубел, Левитан, Репин, Шишкин.
Нощувка.


04 август
Закуска. Екскурзия на български език в Кремъл – архитектурния комплекс, Ивановския площад със знаменитите Цар Пушка и Цар Камбана, Успенския, Архангелския и Благовещенския събор. Разглеждане на Оръжейната палата. Свободно време.
Нощувка.


05 август
Закуска. Екскурзия на български език в Кусково – „летния рай” на известния дворянски род Шереметиеви. Разглеждане на Двореца с автентично запазено обзавеждане от 18 век, Музея на порцелана и керамиката, Парка, създаден по подобие на градините на френския Версай, Голямата каменна оранжерия и Грота – с изящна украса от цветно стъкло, раковини, скуптури в стил руски барок. Връщане в Москва.
Нощувка.


06 август
Закуска. Екскурзия на български език в Царицино - Царицино е дворец с голям парк в южната част на Москва. Построен е в през 1776-1796 година от императрица Екатерина II по проект на архитектите Василий Баженов и Матвей Казаков. Посещение на Големия дворец и парка. Свободно време.
Нощувка.


07 август
Закуска. Осбобождаване на стаите. Трансфер до летище Шереметиево за полет на Аерофлот в 10,00ч. Пристигане на летище София в 11,45ч

Внимание :ТО си запазва правото да променя последователността на екскурзиите по програмата.Пакетна цена:
Период на екскурзията Цена на турист в двойна стая Единична стая
02.08.14 - 07.08.14 1400 лв. 1675 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
 • самолетен билет за полет София – Москва - София без лет. такси
 • 5 нощувки със закуска в хотел Космос 3* в реновирани стаи
 • 1 обяд в Москва
 • трансфери летище-хотел-летище
 • описаната екскурзионна програма с екскурзовод на български език
 • входни такси за посещаваните музеи по програмата
 • медицинска застраховка ( с покритие 30000 € )


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • летищни такси – 110 € към 06.11.2013
 • стойността на руската виза за български граждани със срок за издаване 14 календарни дни и с включена такса визов център – 119 лв. - необходим е задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България
 • лични разходи


ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Хотел Космос *** -
На Проспект Мира 150, срещу Кулата Останкино, ст. м Проспект Мира. Настаняването е в изцяло реновирани стаи.
Повече информация за хотеле можете да намерите на www.hotelcosmos.ru

 • Програмата е гарантирана при 24 туристи.

В случай, че този брой не бъде набран най –късно до 20 дни преди отпътуването, се уведомяват всички потребители и се възстановяват всички внесени депозити.

 • Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на АСТЕА ТУР !

ОФЕРТА № 132-13553


 
Полезни връзки:
РУСИЯ |