Екскурзии от Варна

ПРЕДКОЛЕДЕН ЛОНДОН С ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ ОТ ВАРНА
Маршрут:
Варна - Лондон - Варна

Продължителност: 5 дни / 4 нощувки

Транспорт: Самолет

Цена от: 499 €

 

Програма
ПРЕДКОЛЕДЕН ЛОНДОН С ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ ОТ ВАРНА

Коледните базари в Лондон отварят в средата на месец ноември и продължават до Нова година. Един от най-големите е разположен до река Темза с прекрасна гледка към мостовете, друг се намира на площад Лестър, а един от най-интересните можете да видите при пътуването си с корабче до Гринуич. Това е подходящ период да видите Лондон в пълния му блясък. Да се разходите по улица Оксфорд, да седнете в типичен британски пъб, да посетите някой от прочутите лондонски театри и се насладите на някой от нашумелите мюзикъли.

Хотел 3 * на цена от 499 евро / 976 лева
 • Промоционална оферта, валидна изчерпване на местата

29 ноември - 03 декември 2018


Примерна програма:

Първи ден/ 29 ноември - четвъртък

19:00 часа отпътуване от летище Варна с директен полет за Лондон с Wizz Air. Кацане на летище Лутон в 20:40 часа. Трансфер летище-хотел. Настаняване в хотела. Нощувка в Лондон.


Втори ден/ 30 ноември - петък

Закуска и свободно време за самостоятелно разглеждане на града или възможност за:

Класически Панорамен Тур Лондон – полудневен с екскурзовод на бълг. език / срещу доплащане от 45 паунда на човек - при мин. 10 записани /- Кралската резиденция – Бъкингамския дворец, Парламента, известната кула Биг Бен и Уестминстърското абатство, Даунинг стрийт, величественият Трафалгар, Художествената Галерия, колоната на адмирал Нелсън, най-високото виенско колело в Европа-Окото на Лондон, най-високият вертикален град в западна Европа – Шард, Ситито на Лондон-домът на парите и катедралата Св. Павел. Обектите се разглеждат отвън.

Следобед-свободно време за самостоятелно посещение на музея на восъчните фигури Madame Tussauds / входът се заплаща /, Британския музей / безплатен вход /, Националната галерия / безплатен вход /, Музея Виктория и Алберт/ безплатен вход/, Природо-историческия музей/ безплатен вход/ и др.

Нощувка в Лондон.


Трети ден/ 01 декември - събота

Закуска и свободно време за самостоятелно разглеждане на града или възможност за:

Екскурзия до Гринуич с разходка с корабче по Темза с водач на български език/ срещу доплащане от 40 паунда – при мин.10 записани/. Посещение на кралска обсерватория в Гринуич и главния меридиан. Свободно време в града Гринуич. /Не е включен транспорта от хотела до кея Уестминстер/

Връщане с корабче в Лондон и възможност за самостоятелно посещение на Аквариума и Окото на Лондон.

Нощувка в Лондон.


Четвърти ден/ 2 декември - неделя

Закуска и свободно време за самостоятелно разглеждане на града или възможност за:

Целодневна екскурзия до Windsor и Hampton Court с екскурзовод на бълг.език/срещу доплащане от 110 паунда на човек – при мин. 10 записани / : включва посещение на Уиндзор - най- големият и най-старият действащ замък в света, кралска резиденция, която се използва и днес. Ще посетим кралските апартаменти, ще разкрием тайните и историята на различните династии и техния принос към Уиндзор и монархията. Посещение и на дворецът Хамптън Корт известен с много интересни истории за духове и за шестте жени на Хенри VIII. Разглеждане на невероятните градините. Нощувка в Лондон.


Пети ден/ 3 декември - понеделник

Закуска и свободно време за разходка из Коледните базари на Лондон-https://www.visitlondon.com/things-to-do/whats-on/christmas/best-christmas-markets-in-london

Възможност за самостоятелно посещение на Крепостта Тауър, която е била крепост,затвор и кралски дворец. Служел е за място за екзекуции и мъчения, хазна, оръжейница, Кралски монетен двор и домът на кралските скъпоценности на Обединеното кралство.

Следобеден трансфер от хотела до летище Лутън. Полет в 21:25 часа от летище Лутън за Варна. Кацане във Варна в 02:50 часа.

https://www.visitlondon.com/things-to-do/whats-on/christmas/best-christmas-markets-in-london

  • Заб.: Програмата е предварителна и може да бъде променена.

 • Има възможност за посещение на Лондонски мюзикъл с предварително закупуване на билетите.


Хотел 3 * на цена от 499 евро / 976 лева
 • Промоционална оферта, валидна изчерпване на местата

 • На човек в двойна стая на база нощувка със закуска с полет от Варна
Хотел На човек в двойна стая
Hotel Bayswater Inn 3* https://www.bayswaterinnhotel.com/ или подобен 559 евро/ 1094 лева
Hotel Corus Hyde Park 4* https://www.ascothydeparkhotel.co.uk/ или подобен 639 евро / 1250 лева


Цената включва:
 • Самолетен билет Варна - Лондон - Варна с летищни такси;
 • Cалонен багаж с размери 55x43x20см;
 • 4 нощувки на база нощувка със закуска в Лондон 3*/4*
 • трансфери летище – хотел – летище;
 • водач от фирмата при група от мин. 15 пълноплащащи;
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;


Цената НЕ включва:
 • Багаж за чекиране – 1/20кг: 99,-евро в двете посоки;
 • Екскурзии по желание с гид на български език;
 • доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.;


Необходими документи:
 • валидни лична карта или задграничен паспорт;
 • За деца до 18 г., придружавани от близък или само от един родител се изисква нотариално заверено пълномощно от родителите или непътуващия родител (+копие от пълномощното) за пътуване на детето в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него


Условия за записване:
 • Програмата се осъществява при наличие на записани минимум 15 участници.
 • Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 15 дни преди датата на отпътуване.


Резервации:
 • Записването за пътуване става в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт/лична карта (моля посочвайте типа документ), изписани на латиница, ЕГН и No и валидност на паспорт/лична карта). Резервацията се счита за напълно потвърдена след заплащане на невъзвратим депозит в размер на не по-малко от 50% от цената


Плащане:
 • Остатъкът до пълната сума трябва да се внесе не по-късно от 30 дни преди датата на заминаване. В противен случай резервацията се смята за анулирана и се дължи неустойка както следва:
  • под 30 дни преди датата на отпътуване неустойка 100% от пакетната цена на човек;
  • от момента на потвърждение на резервацията до 30 дни преди датата на отпътуване неустойка 50% от пакетната цена на човек;


Рекламации:
 • Рекламации относно организацията и провеждането на пътуванията се представят в писмен вид в срок до 14 дни след края на пътуването.


Форсмажор:
 • ТО не носи отговорност за промени в пътуването поради форсмажорни обстоятелства или по вина на превозвача.

Допълнителна информация
 • Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на АСТЕА ТУР !

ОФЕРТА№ 122 - 16017


 
Полезни връзки