Екскурзии от Варна

ПРЕЗ АПРИЛ 2019 В ГЕНУА-МОНАКО-НИЦА-КАН-БАРСЕЛОНА И МОНСЕРАТ ОТ ВАРНА И БУРГАС
Маршрут:
Генуа – Монако – Ница – Кан – Барселона и Монсерат

Продължителност: 6 дни / 5 нощувки

Транспорт: Автобус

Цена от: 650 лв.

 

Програма
ПРЕЗ АПРИЛ 2019 В ГЕНУА - МОНАКО - НИЦА - КАН - БАРСЕЛОНА И МОНСЕРАТ
 • От Варна, Бургас, Ст.Загора, Пловдив и София
  • отиване автобус, връщане самолет

6 дни / 5 нощувки със закуски и 2 вечери

 • Дата: 01.04.2019


ПРОГРАМА:

1 ден

ЗА ПЪТУВАЩИТЕ ОТ ВАРНА, БУРГАС, СТ. ЗАГОРА и ПЛОВДИВ ОТПЪТУВАНЕТО Е НА 31.03.2019г. ВЕЧЕРТА.

Отпътуване от София в 04,00 часа-бензиностанция ОМВ Захарна фабрика,бул.Сливница посока Калотина..Транзитно пътуване по маршрут София-ГКПП Калотина-Ниш-Белград-Загреб-Словения.Нощувка.


2 ден

Закуска.Пътуване през Италия.Кратка спирка в Генуа Пешеходната разходка – около 2 ч до Старото пристанище;катедралата „Сан Лоренцо“, в която се съхраняват мощите на Йоан Кръстител – покровителят на Генуа;Дворецът на дожите – в миналото седалище на управлението на Републиката и резиденция на дожите, в наши дни е център на социалния и културния живот в града; площад „Ферари“ – сърцето на града, обграден от обществени сгради, банки и офиси на най-големите корабни компании. Къщата на Христофор Колумб. Нощувка на Лигурската Ривиера.след Генуа


3 ден

Закуска. Пристигане в княжество Монако.Изкачване на хълма Замъка с Двореца на фамилия Грималди,пистата на Формула 1,Европейското и Американското казино в Монте Карло,хотел Париж и др.Пристигане в столицата на Лазурния бряг-Ница – пешеходна разходка по булевард Промнад де-з-Англе, площад Масена, Пазара на цветята /на антиките/, катедралата Сент Репарат.Програма в Кан – Фестивалния комплекс, Пристанището, булевард Кроазет и др.Нощувка в района на Френската Ривиера.


4 ден

Закуска.Отпътуване за Испания.След обяд програма в столицата на Испанската област Каталуня-Барселона-катедралата «Саграда Фамилия» и парка Гюел. Вечеря.Нощувка на Испанската Ривиера.


5.ден

Закуска.Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до „вълшебната планина ”Монсерат,с посещение на бенедектинския манастир, основан през 11 век, разположен в местност с невероятна природна красота, съхраняващ иконата на Девата на Монсерат или „черната Мадона“ – покровителката на Каталуния. Следобяд посещение на стадиона Ноу Камп и престой в района на площад Испания.*Вечеря.Нощувка на Испанската Ривиера.


6.ден

Закуска.Свободно време в Барселона по ул.Рамбла,Стария град и време за разглеждане на Аквариума и музеи по избор.Трансфер до летището.Полет за България вечерта.Пристигане на Терминал 1.Цена: 650,00 лв

Офертата включва:
 • автобусен транспорт от България
 • Самолетен билет Барселона – София на АК Wizzair с включени летищни такси и кабинен багаж до 10кг;
 • Трансфер хотел – летище
 • 1 нощувка със закуска в хотел в района на Любляна
 • 1 нощувка със закуска в хотел на Лигурската Ривиера след Генуа
 • 1 нощувка със закуска в района на Френската Ривиера
 • 2 нощувки със закуска и 2 вечери в хотел 3*на Испанската Ривиера
 • туристическа програма в Генуа,Кан,Ница,Монако и Барселона
 • Водач – представител на фирмата


Офертата не включва:
 • Пътни и гранични такси – 40,00 евро (задължително доплащане);
 • такса за туристически групи при влизане в Монако – 10,00 евро;
 • туристическа програма в Барселона и трансфер 2 дни – 20,00 евро
 • чекиран багаж до 20 кг – 80,00 лв,заявява се и плаща при записване
 • Входни такси за посещаваните обекти в Барселона/Парка Гюел- 10,00 евро,Аквариума-20,00 евро/
 • ползването на градски транспорт при индивидуална програма .
 • полудневна екскурзия до манастира Монсерат – 35,00 евро,включва транспорт в двете посоки,местен екскурзоводна български език
 • доплащане за единична стая 120 лв


Необходими документи:
 • валиден документ за самоличност мин.6 месеца-валиден задграничен паспорт или валидна лична карта (копие), здравна карта за престой в чужбина; за лица под 18г – нотариално заверена родителска декларация, даваща право на детето да пътува зад граница само или с единия родител.

Програмата е предварителна, фирмата запазва правото си на актуализация, при независещи от нея обстоятелства.

Допълнителна информация
 • Астеа Тур предлага на своите клиенти и сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т. 14 от ЗТ за покриване на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Застраховката се сключва в срок до 5 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни. Застрахователната премия (цената на застраховката) зависи от застрахователната сума и дните от датата на сключване до края на пътуването. Застрахователната сума е в лева и се определя в зависимост от размера на цената за индивидуалното или групово пътуване, самолетните билети или хотелската резервация. При отказ на екскурзията от туроператора поради несъбран необходим минимален брой туристи за пътуването заплатената премия по тази застраховка не се възстановява.


Барселона, един от най-артистичните градове в Европа. Из цяла Барселона са разпръснати уникалните, причудливи и неповторими сгради на Антони Гауди. Един свят на пясъчни кули, къщи с морета на покривите, мозайки с шарени птици и растения във всички цветове на дъгата.

Тук са творили Пабло Пикасо, Салвадор Дали и Хуан Миро.

Градът завладява и впечатлява с тесните си алеи изведнъж отвеждащи на широки и слънчеви площади.
 • Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на АСТЕА ТУР !

ОФЕРТА № 118 - 24250