Екскурзии от Варна

ЕКСКУРЗИЯ ПО ВРЕМЕ НА БИРЕНИЯ ФЕСТИВАЛ В БЕЛГРАД ОТ ВАРНА И ШУМЕН
Маршрут:
Варна - Шумен - Търговище - Велико Търново - Севлиево - София – Калотина – Пирот – Белград

Продължителност: 3 дни / 2 нощувки

Транспорт: Автобус

Цена от: 245 лв.

 

Програма
ЕКСКУРЗИЯ ПО ВРЕМЕ НА БИРЕНИЯ ФЕСТИВАЛ В БЕЛГРАД
 • ОТ ВАРНА, ШУМЕН, В. ТЪРНОВО, СЕВЛИЕВО И СОФИЯ

Belgrade Beer Fest се доказа като най-големия бирен фестивал в Югоизточна Европа. Провежда се от 14 години. По време на петте дни над 700 000 посетители се радват на вкуса на над 50 вида бира, на прочутата сръбска скара, забавляват се на станалите традиционни конкурси по скорстно пиене на бира, на множество безплатни представления, на изпълненията на 43 певци, артисти, шоумени, музиканти, а също и стават свидетели на множество социални и благотворителни кампании. Тази година фестивалът ще се проведе от 16 до 20.08.2017 г. в Usce park.


Програма

Първи ден 18.08.2017

Отпътуване от Варна, 4:00 часа по маршрут Варна - София – Калотина –Белград. Пристигане в Белград късния следобед. Настаняване в хотел. Вечерта при възможност - посещение на Белградският Beer Fest, от където ще се приберем в хотела около полунощ. Нощувка.


Втори ден 19.08.2017

Закуска. Следва панорамна и пешеходна обиколка на Белград, живописно разположен на двете реки – Сава и Дунав. Ще посетим историческия център със Скупщината, намираща се на площад Теразие, търговския център с площада на Републиката, Студентски площад. Ще продължим разходката из живописния парк Топчидерско бърдо. Следва Крепостта Калемегдан, намираща се в едноименния парк Калемегдан, най-големият парк в Белград и е сред основните забележителности на сръбската столица. От крепостната стена се открива зашеметяваща гледка към Нови Београд и вливането на река Сава в река Дунав. Продължаваме към площад Освобождение, площад Славия, площад Николу Рашица и посещение на храмът Св. Сава – най големия православен храм на Сърбия.

Привечер - свободно време за разходка из централната част и по улица „Скадарлия“, считана за център на бохемите в Белград. Мястото е средище на много художници и хора на изкуството, поради което си е спечелило прозвището „Белградският Монмартър“. Вечерта –Посещение на Белградският Бирфест – заключителна вечер - от където ще се приберем в хотела около полунощ. Нощувка.


Трети ден 20.08.2017

Закуска. Освобождаване на хотела и кратка фотопауза на Ада Циганлия – това е красив речен остров на река Сава, изкуствено превърнат в полуостров с два насипа.
Отпътуване на България. По път – кратки спирки за почивка. Пристигаме във Варна късно през нощта.Цената включва:
 • Транспорт с лицензиран за международни превози автобус;
 • 2 нощувки с 2 закуски на блок маса в хотел 2/3*в Белград
 • Панорамна пешеходна обиколка на Белград;
 • Медицинска застраховка с асистанс с покритие 5000 евро;
 • Пътни, магистрални такси;
 • Водач от Агенцията и екскурзоводско обслужване.


Цената не включва:
 • разходи от личен характер
 • медицинска застраховка на лица над 70г - 5 лева


Необходими документи:
 • Валиден международен паспорт или лична карта
 • За деца до 18 г. - нотариално заверена декларация от непътуващия родител - оригинал и копие, копие от акт за раждане


Условия за резервации:
 • Депозит: 30% от пакетната цена при записване
 • Доплащане: до 14 дни преди дата на заминаване

ТO си запазва правото за промяна на реда на провеждане на мероприятията спрямо възможността за осъществяването им.

Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.

Допълнителна информация
 • Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на АСТЕА ТУР !

ОФЕРТА№ 100 - 31891


 
Полезни връзки