Торонто е една от най-евтините дестинации в Канада, до която авиопревозвачите предлагат и еднопосочни билети. Към моментта директни полети от България няма, но се прадлагат много варианти с удобни връзки през повечето европейски столици.

От новия терминал 2 на летище София ежедневно се предлагат полети през Амстердам, Варшава, Виена, Париж, Рим, Брюксел и Лондон. Полетите на Луфтханза през Мюнхен и Франкфурт също са едни от най-предпочитаните заради ниската цена при ранно закупуване на самолетните билети. Еднопосочните билети до Торонто излизат най-изгодно с авиокомпания България Еър и стартират от .......лв. с включени летищни такси, а двупосочните от .......лв.

Определящо при формиране на цената на двупосочния самолетен билет е престоя, който пътника ще направи в Торонто. Обикновенно цената е най-висока при максимално допустимия престой от дванадесет месеца.

От летище Варна полети до Торонто се предлагат единствено от австриййската авиокомпания Austrian Airlines. Поради по-късния час на излитане от варненското летище в посока Варна – Торонто, задължително се налага транзитна нощувка във Виена. Самата нощувка не влиза в цената на самолетния билет и се заплаща допълнително от пътника. Австрийски авиолинии нямат тарифи за еднопосочни билети. Цената на самолетния билет в двете посоки стартира от .........лв. с включени летищни такси.

Преди закупуването на самолетен билет до Торонто, пътниците задължително трябва да получили канадски визи, в противен случай няма да бъдат допуснати на борда на самолета. Еднопосочни билети могат да бъдат ползвани само от български граждани, които са получили емигрантска виза за Канада или канадски паспорт. Всички останали задължително трябва да пътуват с двупосочен билет.


Тук може да потърсите и резервирате онлайн своя евтин самолетен билет от и до ТоронтоПолезни връзки