Нонстоп полети от България до Мадрид се предлагат от единствено от летище София, както от новия терминал 2, така от терминал 1. Полетите се поддържат от редовната авиокомпания Bulgaria Air и от нискотарифната Wizz Air. Средната продължителност полета от София до Мадрид отнема около три часа и четиридесет минути. И двете авиокомпании кацат на летище Барахас.

През зимните месеци авиокомпания България Еър изпълнява полети до испанската столица всеки ден без вторник, а през лятото полетите са ежедневно. Обикновенно самолеите, които се използват от авиокомпанията са Еърбъс 319 и кацат на терминал 4S.

Полетите на Уиз Еър както през ниския, така и през високия летен сезон са по-малко на брой, като се свеждат до три пъти седмично – вторник, четвъртък и събота. Основно от авиокомпанията използат Еърбъс 320 и кацат на терминал 1.

Разбира се, както и до повечето европейски столици, така и до Мадрид освен директните полети се предлагат и полети с връзки през Мюнхен, Париж, Виена, Рим и др. Естественно по този начин се удължават часовете на пътуване, но понякога са доста по-изгоден вариант във финансово отношение.

Летище Барахас е най-голямото в Испания и предлага много връзки, както за Европа, така и за цял свят. Особенно много се предпочита от пътниците пътуващи за Централна, Южна и Северна Америка. Поради спецификата на самото летище, когато пътуващите летят транзитно е препоръчително предварително да се запознаят с връзките, които се предлагат между терминала на кацане и излитане. Това е задължително особенно за случаите, когато времето за връзка е по-малко от два часа.


Възможно най-ниска цена за еднопосочно пътуване: от
Възможно най-ниска цена за двупосочно пътуване: от


При възникнали затруднения свързани с употребата на търсачката за самолетни билети винаги можете да се свъжете с нашите консултанти на посочените телефони или по онлайн чата на нашия сайт, които с радост ще Ви окажат нужното съдействие.

Тук може да потърсите и резервирате онлайн своя евтин самолетен билет от и до Мадрид
Полезни връзки