Самолетни билети до Копенхаген

Директни полети до летище Каструп в Копенхаген се предлагат единственно през летния сезон от летище Бургас. Полетите са чартърни и стартират от ............., като в зависимост от месеца достигат до честота четири пъти в седмицата. Самия полет отнема около два часа и четиридесет и пет минути. Най-ниската цена за еднопосочен билет е ........евро, а полет в двете посоки – 190евро.

От летище София целогодишно се предлагат редовни полети до датската столица, но с връзки през Виена, Франкфурт, Берлин, Мюнхен, Париж, Истанбул, Варшава или Киев. За предпочитане са полетите през Виена или Берлин, където цените са значително по-ниски, и самите полети са с по-удобни за пътниците часове.

Предпочитани авиокомпании са Air Berlin, Austrian Airlines, Niki и Lufthansa. Еднопосочни билети се предлагат от Еър Берлин, Туркиш Еърлайнс, Лот и Аеросвит. Най-ниската цена за полет в едната посока е ..........лв., а за двупосочен билет – ............лв.

От летище Варна до Копенхаген възможност за полети има всеки ден, с прикачване във Виена. Полетите до Виена и от Виена до летище Каструп се изпълняват от авиопревозвача Аустриан Еърлайнс. Авиокопанията не предлага еднопосочни билети, а двупосочните стартират от ..........лв.Тук може да потърсите и резервирате онлайн своя евтин самолетен билет от и до Копенхаген:

Полезни връзки