Към момента Уиз Еър е единствената авиокомпания, която предлага директни полети до Барселона/Терминал 2. Полетите се изпълняват от летище София/терминал 1 три пъти в седмицата през зимния сезон и четири пъти през летните месеци. През лятото полетите са в дните понеделник, сряда, петък и неделя с час на излитане в .......ч, а през зимата в сряда, петък и неделя в ........ч.

Цените на самолетните билети стартират от .........лв. за еднопосочен билет и ........лв. за билет в двете посоки. От особенна важност за клиента е факта, че колкото по-рано планира своето пътуване, толкова възможността да закупи самолетен билет на възможно най-ниска цена е по-голяма.

В последния момент и в дните около коледните, новогодишните и великденските празници цените винаги са изключително високи.

До Барселона могат да се използват и много от полетите с връзка в редица европейски столици. Едни от най-добрите цени за еднопосочни билети се предлагат от авиокомпания Ники Флай. Полетите им са през Виена и са с доста удобни часове и оптимален престой. Билетите са с цени от .........лв.

При пътуване и в двете посоки препоръчваме Ви да се доверите на Austrian Airlines, които също използват за връзка летище Виена. Air France летят през Париж и също са добър алтернативен вариант за тази дестинация.И двете авиокомпании предлагат само двупосочни билети с цени от .........лв.

Освен това можете да разчитате на полетите на Alitalia през Рим и Милано и на Lufthansa през Франкфурт или Мюнхен.


Тук може да потърсите и резервирате онлайн своя евтин самолетен билет от и до Барселона:

Полезни връзки