EВТИНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ЗА НИСКОТАРИФНИ И РЕДОВНИ ПОЛЕТИАстеа Тур Ви предлага самолетни билети до всяка точка на света за полети на чартърни, нискобюджетни и редовни авиокомпании:

- безплатна резервация
- гарантираме най-изгодните цени към моментта на Вашето запитване
- пълна и изчерпателна информация по всички въпроси свързани с Вашето пътуване
- професионално и коректно отношение към всеки наш клиент
- оказване на съдействие в случай на необходимост 24часа/7дни в седмицата
- отстъпки за редовни и корпоративни клиенти
- за да направите резервация, запитване или да сравните цена можете да се свържете директно с нашите консултанти в онлайн чата в нашия сайт, да ни пишете на еmail: [email protected] или да ни се обадите на телефони 0888 536 900 или 052 911 803
  • За да можем да обработим вашето запитване, задължително трябва да ни предоставите следната информация: дестинация, дати на тръгване и на връщане, брой пътуващи.
  • Поради изключителната динамика на пазара за самолетни билети, за да можем да Ви гарантираме оферираната цена е необходимо да ни предоставите име и фамилия на пътуващите изписани на латиница по лична карта.


    • Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на АСТЕА ТУР !