НЯКОИ ОТ ОТЗИВИТЕ И МНЕНИЯТА НА КЛИЕНТИТЕ НИ ЗА НАС:


Здравей те г-жо Йорданова:
иска ме да Ви благодарим за чудесно организираната почивка до Валенсия -Гандия от 5-Октомври до 12-Октомври,'19.
Полетът беше на време. Пристигнах ме във Валенсия в уречения час.
Там ни чакаше нашата екскурзоводка Деница Игнатова.
Настаних ме се в хотел "Гандия Паласе" без проблеми.
Тук е мястото да отбележа, че през целия престой Деница беше с нас, винаги усмихната и готова да ни помогне.
По време на екскурзията до Валенция, Деница ни разведе из историческите забележителности. С много знание и професионализъм ни запозна с историята на посетените места. С умение вмъкваше любопитни и интересни истории.
Посетих ме също така и Аликанте-чудесен град с богата история. Заедно с моят съпруг пожелах ме да се изкачим на крепостта. Независимо, че бяхме само двамата, Деница отдели време и ни съпроводи до там. Разказа ни с подробности за този паметник на културата, а също така ни запозна и с интересна легенда за това место.
Организира и вечер в хотела с българска музика и всички с удоволствие се включиха на хорото.
Много Ви молим да споделите нашите изключително добри впечетления с Деница Игнатова и да и предадете нашата благодарност за чудесно прекараната почивка в Испания.
С уважение,
Александрина и Пиер


Здравейте,
Искам да благодаря за екскурзията.Всичко беше много добре организирано и сме много доволни.Специални благодарности на екскурзоводката Яница за професионалното и добро отношения към всички.Ще Ви препоръчам на всички мой познати и със сигурност ще тръгнем отново на екскурзия с Вас.
Благодаря и до нови срещи!
Ивайло Дончев


Здравейте,
Искам да благодаря за прекрасната програма и перфектното обслужване на екипа шофьори и екскурзовод. Докоснахме се до едни чудесни кътчета на Италия. Хубав ден и спорна работа.
Mара Атанасова


Здравейте, искам да изкажа моята благодарност и на семейството ми към екскурзоводката от вашата фирма Нора Димитрова с която бяхме от 03 05 до 08 05 2018 год в Белград , Будапеща и Виена. Тя показа висок професионализъм и подготовка , добри организаторски качества и търпение към безотговорните екскурзианти . Да бъде жива и здрава. Благодарност и към водачите на автобуса.
С уважение Валентин Канов


ЗДРАВЕЙТЕ!
Изразявам отличните впечатления и благодарност от перфектно организираната и проведена екскурзия от 5 до 7 май 2018г. по маршрут - Варна-Разград -Букурещ-Синая-Брашов на цялата ни голяма група от Разград. Екскурзоводът Кремена беше мила, спокойна, усмихната, точна и коректна през цялото време на нелекия маршрут, с много компетентен и увлекателен разказ за всички забележителности и за Румъния въобще. Помагаше за всичко на всички! Шофьорът Мишо - точен и безупречен, въпреки, че караше старичък и некомфортен автобус, за което е единствената ни забележка и недоволство. Хотелът, организираната вечеря - всичко беше чудесно! Роси, от агенцията, имаше търпението да ни обръща внимание за всичко и коректно и навреме да ни уведоми за всички подробности по пътуването!
БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ! Пътуваме за първи път с Астеа тур, но, сигурни сме, че пак ще ви потърсим!
Бъдете здрави! Успех!
ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ!
Зорка Лилова


Роси , благодаря Ви от сърце за поредното приятно изживяване -Барселона, Скандинавия и Израел.Много сме доволни и при първа възможност ще пътуваме отново с Вас.Чакам оферта за Лондон с полет от Варна.Бъдете живи и здрави и все така коректни.
Т. Кирчева


Здравейте Роси,
завърнах се благополучно. Изключително доволна и обогатена. Прекрасна организация добро часово планиране има време за всичко хотелите са добре позиционирани лесно достъпни след свободното време можеш сам лесно да се ориентираш. Екскурзовода беше превъзходен ерудиран знаещ успя да ни сложи своите очила през които да видим и усетим духа на Испания/Михаил/. Пътуването бе съпроводено с игрални исторически филми много музика и стихове.Групата беше организирана и точна даже преизпълнихме програмата. За мен руския не е проблем и се чуствах превъзходно. С ръка на сърцето си заслужава да я предлагате и рекламирате .За мен бе удоволствие да бъдете до мен и да пътувам с ВАС. Единствения лош миг е летище то в Париж изклучително мръсно тясно неподредено неорганизирано разхвърляно. Бавно обслужване. На връщане макар че имах един час кацам и излитам от един и същи терминал тичайки през цялото време едвам сварих. Независимо че излитането закъсня с 20 минути имаше хора които не успяха.
С поздрави ВЯРА


Уважаема госпожо Йорданова,
Професионализмът и коректността Ви ме направиха фен на Вашата фирма. Благодаря, пак ще пътувам с Ваша помощ. Супер сте!
Нина Райчева


Здравейте,Роси!
Искам да Ви благодаря за перфектната почивка в хотел AURUM SPA&BEACH RESORT 5* в Дидим, Турция ,изключително сме доволни ,прекарахме си чудесно!
Ще разчитаме и за в бъдеще на такива хубави оферти,желая Ви успешен бизнес и много доволни като нас!
Поздрави!
Силвия Витанова


Добър вечер г-жо Йорданова!
Бих искала да Ви благодаря за екскурзията, която организирахте!
Пътуването бе изключително приятно, комфортно и спокойно. С отлично впечатления останах от екскурзовода, който въпреки твърдението, че времето в Истанбул не съществува точно време, успя изненадващо добре да организира всички ескскурзии. Благодаря за грижите от негова страна и изненадите, които успя да включи по време на престоя ми в огромния град. Много е приятно когато човека който ти показва нещо за първи път е начетен и компетентен. По същия начин към нас, туристите, се отнесе и представителя от турска страна. Също така съм много приятно изненадана от хотела в който бях настанена, както и от локацията му. Освен, че успях да си почина, което бе причината за заминаването ми, се насладих на един от най-впечатляващите градове в света!
Благодаря Ви, още веднъж!
И до нови срещи!


Здравейте,
Само искаме да Ви благодарим за съвета - отидохме на почивка в Сицилия по ваше предложение от 27.05.2017 до 03.06.2017. Комплексът е на брега на морето, страхотен е. Нямам думи да опиша чистотата, тишината, храната, любезността на персонала. Един друг свят. А и времето беше прекрасно. Препоръчвайте този рай - Еден Вилидж Сикания - няма никой да сбърка и други ще бъдат очаровани.
Поздрави
Цветанка Атанасова
Петър Воденичаров


Благодарим за чудесната почивка!!!
С пожелания за здраве и успехи,
сем. Лукови


Здравейте,
Сякаш имахме уговорка като се върнем да Ви драсна няколко реда относно екскурзията до Португалия.
Нямаше проблеми, всичко мина на ниво, имаше още 4 българи но не с Астеа Тур, а с някаква друга агенция също от Варна, но тяхната програма продължи още един ден с връщане в Лисабон и полет от там.Но мисля, че този вариант с полет от Порто е по- добър.
Надявам се да се видим скоро
Поздрави М. Дончев


Миналата година прекарах лятната си ваканция в Бали със съпругът ми и нашите три деца. Бих желала да кажа, че това не ние първата почивка организирана от туристическа агенция ''Астеа Тур''. От дълго време ползваме услугите им, тъй като те предлагат много добро обслужване и притежават страхотен професионализъм. Екипът на ''Астеа Тур'' винаги се стреми да ни предложи най-атрактивните и екзотични туристически дестинации в цял свят на възможно най-ниските и приемливи цени, за да можем да изживеем една пълноценна и заслужена почивка, изпълнена с положителни емоции.
Благодаря Ви!
Ирина


Здравейте
Благодаря Ви от сърце за прекрасната екскурзия - Барселона и Френска ривиера, която закупихме от Вас организирана от Романтик холидейз!
Желая Ви здраве и много дръзновение!
Пенка и Златина Великови


Здравей, Роси!
Честита Нова 2013 година! Пожелания за здраве, професионални успехи, много радост и късмет през всичките 365 дни на 2013! Благодаря за прекрасната организация на нашето пътуване в далечна Азия. Всичко беше точно така както го искахме и затова сме много доволни от екскурзията, която осъществихме благодарение на твоята професионална компетентност и тъй като сме пътешественици по душа, тази година смятаме.....
Д-р М. Радева
Полезни връзки