MSC Cruises е бързо развиваща се компания, базирана в Европа, чиято флотилия наброява дузина кораби. Корабите и маршрутите  обслужват Европейския пазар, като основно компанията е ориентирана към масовия пазарен сегмент и семейните пътувания.
MSC Cruises има изявено присъствие в Средиземно море, но предлага също така интересни маршрути и в Карибите, Северна Европа, Южна Африка, Южна Америка и Канада/Нова Англия.
От изисканата европейска атмосфера на великолепни кораби до топлото италианско гостоприемство, плаването с MSC Cruises е едно истинско красиво преживяване. От момента на стъпването ви на борда, ще откриете спокойната, комфортна, мека елегантна и безупречна обстановка   и искряща чистота. Гостоприемната атмосфера ви приканва да се отпуснете в спокойната Ауреа Спа на MSC. Прясно приготвени средиземноморски специалитети от италианската кухня  до изключителни среднощни забавления и международни програми.  И всичко това на приемливи цени, а децата в повечето случаи пътуват безплатно. Флотилията е сред най-модерните в бранша и включва ефектни нови еко-кораби. Гостите плават до очарователни дестинации по уникални маршрути между Средиземноморието и Карибите, покривайки широка гама от пристанища. Наистина, да плаваш с MSC Cruises е истинско „бел виаджо”- красиво пътешествие.


Полезни връзки