Почивка в Мармарис за майските празници от Варна и Бургас

Маршрут: Варна – Бургас – Мармарис – Бургас – Варна

Дати:

7 дни / 5 нощувки

транспорт: Автобус

цена: 340 лв. 

Майски празници в Мармарис - почивка в МАРМАРИС

5 нощувки на All inclusive


ПРОГРАМА

1 ден: Варна – Мармарис

17 ч. Отпътуване от Варна, 19 ч. – от Бургас. Преминаване с ферибот на протока Дарданели при Чанаккале. Нощен преход.


2 ден: Мармарис

Пристигане около обяд в Мармарис. Настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.


3 ден: Мармарис: Круиз по р. Далян
Закуска в хотела. Свободно време или Програма по желание: Екзотична целодневна екскурзия по р. Далян (заплаща се допълнително) до приказния залив на костенурките Карета-Карета. Разходка с корабче по естествените водни канали, откъдето се виждат останките от гробниците на Ликийските крале (4 в. пр. Хр.). Ще имате възможност да се потопите в естествения термален източник под формата на басейн, богат на серни съединения и лечебна кал на дъното. Връщане в Мармарис, вечеря и нощувка.


4 ден: Мармарис: остров Родос

Закуска в хотела. Свободно време или Програма по желание: Целодневна екскурзия до о. Родос. С ферибот се отпътува от Мармарис за о. Родос. Цели 2000 години Родоският Колос бил смятан за най-голямата статуя в света. Едва през 1886 г. само с 11 метра го надминава нюйоркската Статуя на свободата. Днес Колосът го няма - само 60 години след издигането му, катастрофално земетресение го разрушава напълно. Това обаче в никакъв случай не е причина да не посетите Родос, който с или без Колос ще ви грабне от пръв поглед. Старият град, обграден от стените на огромна крепост и обявен за паметник на културата, е наистина зашеметяващ. Растителността, въпреки жегите, е буйна и по средиземноморски разточителна, а цветовете и багрите чак плашат очите. Тук всеки ъгъл, всяка калдъръмена улица, всяка сграда има своя история. А останалото са сребристи брегове, уютни заливи, безкрайни пясъчни плажове и модерни курорти.
Връщане в Мармарис. Вечеря и нощувка.


5 ден: Мармарис – Памуккале

Закуска в хотела. Свободно време или Програма по желание: Целодневна екскурзия до Памуккале – името му означава “замък от памуци” и напълно отговаря на този екзотичен природен феномен. Варовитите отлагания от горещите минерални извори са облекли скалистите тераси с ослепителна белота. Точно минералната вода е причината за възникването на това място на античния свещен град Хиераполис и превръщането на Памуккале в най-стария балнеологичен курорт в света. Разглеждане на археологическия обект и свободно време в Памуккале. Връщане в Мармарис. Вечеря и нощувка.


6 ден: Мармарис

Закуска в хотела. Свободно време. Вечерта по желание: Посещение на фолклорно вариете “Кервансарай” (срещу допълнително заплащане). Вечеря и нощувка в Мармарис.


7 ден: Мармарис – Варна

Закуска в хотела. Отпътуване за България. Пристигане във Варна в ранните сутрешни часове на 07.05.Цени според хотела в Мармарис Цена на човек в двойна стая Цена на 3-ти човек на доп. легло Цена за 1 дете до 12г. с двама възрастни в стая Цена за 2-ро дете до 12г. с двама възрастни в стая Цена за 1 дете до 7г. с двама възрастни в стая Цена за 1 дете от 7 до 12г. с двама възрастни в стая
Sun Maris Central & City 3* www.sunmarishotels.com 340 лева 295 лева 135 лева 265 лева N / A N / A
Paşa Beach 4* www.pasabeach.com и Emre & Emre Beach 4* www.emrehotels.com 440 лева 370 лева N / A N / A 135 лева N / A
Grand Ideal Premıum 5* www.iphotels.com.tr 450 лева 380 лева 135 лева N / A N / A N / A
Golden Rock Beach 5* www.goldenrockbeach.com 505 лева 450 лева N / A N / A 135 лева 370 лева

Пакетната цена е в лева и включва:
 • Транспорт с комфортен автобус
 • 5 нощувки на All inclusive в избрания хотел
 • Фериботни такси и билети
 • Медицинска застраховка с асистанс
 • Представител на Туроператора


Допълнително се заплащат мероприятията по желание:
 • Круиз по р. Далян с обяд – 27 евро
 • Остров Родос – ок. 55 евро
 • Екскурзия до Памуккале – 40 евро
 • Вариете “Кервансарай” – 30 евро (с вечеря)


Минимален брой група за осъществяване на пътуването: 35 човека

Необходими документи:
 • международен паспорт
 • за деца под 18 години, пътуващи само с един родител или без родители,задължителносе изисква нотариално заверена декларация(оригинал + 1 фотокопие)


 • Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на АСТЕА ТУР !

ОФЕРТА № 130-7768


 
Полезни връзки:
ЕКСКУРЗИИ ТУРЦИЯ |